19 / 04 / 2024

AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı Mehmet Umur

AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı Mehmet Umur

Mehmet Umur, AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. Peki, AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı Mehmet Umur kimdir?

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi tanıttı. Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Mehmet Umur: Bakırköy'ün 4’te 1’ini yeşil alan olacak!

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Ak Proje'den Bakırköy ve Küçükçekmece'ye 1.572 konut!

Akros İstanbul projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkaran Ak Proje Bakırköy ve Küçükçekmece'de iki yeni proje inşa edecek. Projelerde toplam 1.572 konut yer alacak.

Bakırköy Demirciler Çarşısı'nın esnafı kaçıyor!

Bakırköy Demirciler Çarşısı, 2. derece korunması gereken eser olarak tescil edildi ve bunu üzerinde çarşı harabeye döndü. Çivi bile çakılmayan çarşıdaki esnaflar bir bir kaçıyor.

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Akın Tekstil'in Bakırköy arazisi için pazarlık başlıyor!

İBB Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı Kamulaştırma Müdürlüğü tarafından Akın Tekstil'e gönderilen yazı ile Bakırköy-Osmaniye arazisinin tamamının pazarlık suretiyle 15 gün içinde Kamulaştırma Müdürlüğüne müracaat edilmesinin istenildi.

Bakırköy Belediyesi'nin dini tesis imar değişikliğine ret!

Bakırköy Belediyesi'nin dini tesis alanlarına ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı ve plan notu değişikliği Cemevi ibaresinden dolayı reddedildi. Rapor AK Partililerin oylarıyla kabul edildi.

İdeal Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

İdeal Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Yusuf Sertkaya Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Bakırköy, Yeşilyurt Mahallesi, Başak Sokak'ta açıldı.

Bakırköy Hastanesi'nde yapılması planlanan inşaata tepki!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu açıkladı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı Mehmet Umur Haberi

AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı Mehmet Umur

Mehmet Umur, 1965 yılında Kastamonu'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra aile şirketlerinde yönetim kurulu başkanı olarak iş hayatına başladı.

Sanayici ve aynı zaman da kendi sektöründe İstanbul Sanayi Odasında Meclis Üyesi ve Öğütülmüş Tahıl Ürünleri Komite Başkanıdır. Kastamonu Sanayi ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Kastamonu Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi, İSOV Mütevelli Heyeti Üyesi, TOBB Delegesi ve MÜSİAD üyesidir.

Mehmet Umur, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Bakırköy Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. 

Umur, evli ve 2 çocuk...