25 / 04 / 2024

ak partili belediyeler kira erteleme

ak partili belediyeler kira erteleme

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde alınması gerekli olan tedbirlerle ilgili genelge gönderdi. 

Konut arzını artırmak için düğmeye basılıyor! Fiyatlar düşecek!

Hükûmet konut arzını artırmak için start veriyor. Yerel seçimlerden hemen sonra AK Partili belediyeler özellikle konut sıkıntısı çekilen büyükşehir ve ilçelerde projeler hayata geçirerek, konut arzına katkı sağlayacak. Böylelikle de konut ve kira fiyatlarının da düşecek.

AK Parti'den emekli zammı için tarih geldi! Maaşlar güncellenecek mi? 

Milyonlarca emekli maaşlara yeni bir düzenleme yapılıp yapılmayacağı ile ilgili araştırmalar yaparken AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi...

TOKİ İlk Evim Arsa projesinden AK Partili vekile arsa çıktı: 'Şu an öyle bir ihtiyacım yok. Feragat ettim!'

AK Parti Ankara Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Kurtcan Çelebi’ye TOKİ İlk Evim Arsa projesinden arsa çıktı. İşte Çelebi'nin konuya ilişkin açıklaması...

'Sünger şehirler' geliyor: Artık kentler iklim uyumlu olacak, yağmur suları toplanacak!

AK Partili belediyeler, yeni dönem için sünger şehir planlamaları yapıyor. Peki yeni şehirler ve kamusal alanlar nasıl olacak? İşte merak edilenler...

AK Partili Hamza Dağ: İzmir'deki orta hasarlı binalar için formül hazır!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, Bayraklı’da yıkıma sebep olan ve 30 Ekim depreminde orta hasarlı binalar ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

AK Partili yetkili resmen açıkladı! Ocak 2024'te 10 bin konut hazır!

AK Parti milletvekili Hüseyin Yayman, depremin ardından Hatay'daki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Yayman, "Ocak 2024’te biz yaklaşık 10 bin konutu teslim edeceğiz" diye konuştu.

AK Partili Karaaslan açıkladı! 3 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, 3 milyon konutun dönüşümünün tamamlandığını açıkladı. Karaaslan, "Risklerini bilen ve yönetebilen, dirençli, mimarisiyle özgün, bütün kaynaklarını tüketmeden kullanabilen, sürdürülebilir şehirler üzerine çalışmayı ve hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Ak Partili Dağ'dan 29 Ekim'de emekliye ikramiye açıklaması: "Bakanlarımız çalışmalarını..."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 29 Ekim'de emeklilere 5 bin lira ikramiye verilip verilmeyeceği konusundaki bir soruya yanıt verdi.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

Duyan duymayan kalmasın! Kur Korumalı Mevduat bitiyor! AK Partili isim madde madde açıkladı!

AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz 1,9 trilyon liraya yükselerek rekor seviyeye ulaşan Kur Korumalı Mevduat’ın (KKM) ne zaman biteceği ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Yılmaz, “Kur korumalı mevduat adım adım sona erecek. Bir anda değil” dedi.

500 TL’lik banknot mu geliyor! AK Parti’den çok konuşulacak açıklama geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Partili Cevdet Yılmaz, katıldığı canlı yayında "500 TL'lik banknot basılacak" iddialarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Önceliklerinin enflasyonu düşürmek olduğunu belirten Yılmaz, 2-3 yıllık hedeflerinde enflasyonu tek haneye düşürmek olduğunu söyledi

EYT’lilere beklenen haber! AK Partili isim beklenen açıklamayı yaptı!

EYT’nin 7 Şubat Salı günü Meclis Genel Kurulu'nda konuşulması bekleniyordu. Ancak Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremden sonra milli yas ilan edildi ve Meclis çalışmalarına ara verdi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, EYT görüşmelerinin 21 Şubat tarihinde yap

ak partili belediyeler kira erteleme Haberi

ak partili belediyeler kira erteleme


AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti'li belediye başkanlarına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde alınması gerekli olan tedbirlerle ilgili genelge gönderdi. 

Parti tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Mehmet Özhaseki tarafından AK Parti'li belediye başkanlarına gönderilen genelgede, tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, gerekli dikkatin gösterilmesi ve bu konuda belediyelerin topluma rehberlik etmeleri gerektiği bildirilfi.

İnsanlara yakın temas ortamı oluşturan organizasyonların iptal edilmesi istenen genelgede, şu ifadelere yer verildi:

" - Açılış programları, toplantılar, davetler, kutlamalar vb. tüm organizasyonlar ertelenmelidir. Kalabalık oluşmasına imkan sunan cenaze ve düğün gibi organizasyonlarına belediye tarafından kapalı ortam sağlayan çadır hizmetine ara verilmelidir. Vatandaşlar bu konuda bilinçlendirilmelidir. 

- Sağlık Bakanlığı tarafından alınan karantina tedbirlerine riayet edilmesine katkı sağlanmalıdır. Umre veya yurtdışından...