29 / 03 / 2024

Ak Plaza kiralık ofis fiyatları

Ak Plaza kiralık ofis fiyatları

TÜRKİYE'NİN madencilik alanındaki lider kuruluşlardan Akdağlar Şirketler Grubu iştiraki Akdağlar İnşaat'ın Beyoğlu'nun önemli güzergâhlarından Piyalepaşa Bulvarı'nda inşa ettiği Ak Plaza'da kiralık ofis fiyatları metrekaresi 22-25 dolar arasında değişiyor

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

İstanbul'da Türklere kiralık ev verilmiyor mu? Kiralık evlerde fazla para veren kazanıyor!

İstanbul’da konut kiraları son dönemde fahiş oranlarda arttı. Esenyurt ilçesinde verilen bir konut ilanındaki “Türk müşteri uygun değil” ibaresi, yabancıya kiralık ev konusunu yeniden alevlendirdi. Peki Suriye, Afgan ve İranlıların yoğun olarak yaşadığı Başakşehir bölgesinde son durum ne?

Kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Kovid-19 salgınına rağmen kiralık ev fiyatlarında yükseliş hız kesmiyor. Kiralık ev fiyatlarının yükselmesi bazı soruları akıllara getiriyor. Vatandaşlar, kiralık ev fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Peki kiralık ev fiyatları düşecek mi? Sektör temsilcileri konuyu değerlendirdi.

Bodrum'da kiralık villalara talep arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağında şehirden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar Bodrum'a akın etti. Öyle ki ilçede bulunan kiralık villalarda yer kalmadı.

Serdivan'da kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Öğrenci ve mültecilerin akınına uğrayan Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kiralık ev sorunu büyüyor. Bölgede kiralık ev fiyatları cep yakıyor.

Günlük kiralık evler denetim altına alınacak!

Oda Başkanı Mehmet Gönen, “Günlük kiralık evler, suçlu yatağı oldu. Terör eylemi gerçekleştiren kişiler, uyuşturucu kaçakçıları, aranan şahıslar ve fuhuş sektörü için çok elverişli. Denetim altına alınmalı” dedi

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

Devren kiralık sözleşmesi!

Borçlar Kanunu gereğince taşınmaz kiracısı, kiraladığı taşınmaz malı tekrar bir başkasına kiraya verebiliyor. Bu kiralama uygulamasına "Devren kiralık" deniyor. Peki devren kiralık sözleşmesi nasıl hazırlanır?

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

Ak Plaza kiralık ofis fiyatları Haberi

Ak Plaza kiralık ofis fiyatları

TÜRKİYE'NİN madencilik alanındaki lider kuruluşlardan Akdağlar Şirketler Grubu iştiraki Akdağlar İnşaat'ın Beyoğlu'nun önemli güzergâhlarından Piyalepaşa Bulvarı'nda inşa ettiği Ak Plaza'da kiralık ofis fiyatları metrekaresi 22-25 dolar arasında değişiyor. Yatay mimari konseptte inşa edilen Ak Plaza, çevre dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. 50 bin metrekarelik bir arsa alanında yükselen Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi, akıllı bina sistemi ve BREEAM sertifikası özellikleri ite kiracılarına bir ofisten çok daha fazlasını sunmaya hazırlanıyor. 


Taraf...