27 / 04 / 2024

ak sigorta araştırmaları

ak sigorta araştırmaları

Binlerce insanın yaşamını yitirdiği 17 Ağustos 1999’da yaşanan Marmara Depremi’nin 14. yıldönümünde, afet bilinci konusunda yapılan araştırma, toplumda felaketlere ilişkin bilinç düzeyinin düşük olduğunu ortaya koydu.

AK Parti'den emekli zammı için tarih geldi! Maaşlar güncellenecek mi? 

Milyonlarca emekli maaşlara yeni bir düzenleme yapılıp yapılmayacağı ile ilgili araştırmalar yaparken AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi...

Deprem araştırmaları yapan, Kandilli Rasathanesi de riskli!

Deprem araştırmaları yapan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesin bulunan  binalar için “riskli yapı” kararı alındığı açıklandı. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, rasathane binalarının dönüşümü için yeni imar planı hazırladığını duyurdu.

TOKİ mağdurlarının sorunlarının araştırılması önerisi reddedildi!

CHP’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal konut projelerinde yaşanan sorunların araştırılması için verdiği Meclis araştırması açılması önerisi TBMM’de AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

Depremde hasar gören araçları sigorta karşılar mı? Depremde hasar gören araçlar ne olacak?

Depremden dolayı hasar gören araçlara dair araştırmalar son hızla devam ediyor. Peki Depremde hasar gören araçlar ne olacak? İşte detaylar!

Böyle krediyi babanız bile vermez! İş Bankası para vanasını açtı: Başvurana anında yüksek tutarlı kredi müjdesi!

İş Bankası'ndan öyle bir faizsiz kredi kampanyası geldi ki herkes şubelere akın etti. Kefil şartı aranmadan yararlanabileceğiniz faizsiz kredi imkanı için detaylar merak konusu olurken hangi durumlarda sıfır faizli nakit avans verileceğine ilişkin araştırmalar başladı. İşte, İş Bankası faizsiz kredi

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kripto paralar için araştırmalar hızlandı!

ABD Merkez Bankası (Fed) Yönetim Kurulu Üyesi Lael Brainard, kripto para borsalarına yönelik araştırmaların hızlanacağını söyledi. 

Mahir Polat'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı için araştırma komisyonu önerisi!

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 2011'de temeli atılan ve yaklaşık 700 milyon TL harcanan Çandarlı Limanı’nın akıbetinin hâlâ belirsiz olduğunu aktararak, ülke ekonomisine kazandırılması için Meclis’te araştırma komisyonu kurulması için önerge verdi.

AFAD, ev alırken yapı güvenliğinin araştırılmasını önerdi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), vatandaşlara, konut alma ve kiralama sürecinde yapı güvenliğini araştırmalarını tavsiye etti.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

'Depremde Alınması Gereken Tedbirlerle İlgili Meclis Araştırması' önerisi kabul edildi!

TBMM'de AK Parti, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti'nin, "Depremde Alınması Gereken Tedbirlerle İlgili Meclis Araştırması" açılmasına ilişkin ortak önerisi onaylandı.

ak sigorta araştırmaları Haberi

ak sigorta araştırmaları


   Aksigorta tarafından araştırma şirketi Nielsen’e 14 ilde 16-64 yaş grubundaki bin 212 kişi üzerinde yapılan ‘Afet Bilinci’ isimli araştırma insanların felaketlere karşı hazırlıklı olmadığını gün yüzüne çıkardı.Araştırmaya göre, Türkiye’de her 2 kişiden biri afete, her 5 kişiden ikisi depreme maruz kaldığını dile getirirken, toplumun yüzde 80’i oturduğu bölgeyi afet riski altında görmüyor. Topraklarının yüzde 96’sı farklı oranlarda deprem tehlikesi altında olan ve yüzde 66’sı aktif fay hatları ile kaplı Türkiye’de, araştırmaya katılanlardan yüzde 14’ü fay hattı üzerinde olduğunu düşünüyor. Yüzde 4’lük oran ise sel ve diğer afetler açısından risk altında olduğunu dile...