16 / 04 / 2024

Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm iletişim

Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm iletişim

Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Küçükakyüz, Mehmet Küçükakyüz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta Güngören'de kuruldu.

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akçalı tarafından kuruldu.

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Promet Orman Ürünleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promet Orman Ürünleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Promet tarafından kuruldu.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Sabiha İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Sabiha İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de Benson Bamıdele Akıngboye ve Gregory Ozegbe ortaklığında kuruldu.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Işık tarafından kuruldu.

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Suat Dadak tarafından kuruldu.

Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm iletişim Haberi

Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm iletişim

Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Küçükakyüz, Mehmet Küçükakyüz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Ak Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt işleri yapmak devlet özel sektör ve kamu iktisadi teşebbüsleri ve benzeri kuruluşlara ait ihalelere katılmak taşeronluk yapmak konusu ile ilgili özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilerin ve bunlara ait işletmelere her türlü resmi ve özel yapıların temelden çatıya inşaatını yapmak yaptırmak.Demir çelik konstrüksiyondan binalar inşa etmek,her türlü binanın yapımında montaj de montaj ile ilgili her türlü işleri yapmak ve demir çelik alüminyum ve plastik ürünlerinin montaj de montaj işleri ile bakım onarım işleri,ısıtma,asansör,havalandırma,su soğutma,doğalgaz ve...