11 / 12 / 2025
fuzul

Akbak otel açıldımı

Akbak otel açıldımı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından 2013 Yılı Mali Destekleri kapsamında desteklenen AKBAK Otel, geçen yıl hizmete açıldı. Türkiye'nin ilk "tuz oteli" unvanının sahibi AKBAK Otel, konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Kemer NG Phaselis Bay Otel açıldı!

Kemer'de inşa edilen NG Phaselis Bay Otel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Türkiye'de İlk koronavirüs vakasının 11 Mart'ta görülmesiyle beraber, ekonominin en az hasarla ilerleyebilmesi için pek çok önlem alındı. Peki koronavirüs salgını konut kredi taleplerinde kredi musluklarını nasıl etkiledi? Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Tunceli'de çadır kamp konseptli otel açıldı!

Türkiye'nin ilk çadır kamp konseptli oteli Tunceli'de açıldı. 5 dönümlük alan üzerinde kurulan otelin 31 oda ve 61 yatak kapasitesi var.

Şile'deki askeri alan imara açıldı mı?

İstanbul Şile’de eski askeri lojmanların yer aldığı iki ayrı parselden oluşan toplam 30 dönümlük askeri alanın imara açıldığı iddia edildi.

Tuzla’daki askeri arazi imara açıldı!

Tuzla'da yer alan Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Kışlası’nın yanındaki arazi imara açıldı. Mülkiyeti belediyeye ait araziye konut yapılacak.

Antalya Gümüş Han Otel açıldı!

Cemal Bozkır ve Nihat Duman Korkuteli tarafından Antalya'da inşa edilen Gümüş Han Otel açıldı. Otelin toplamda 52 odalık geniş kapasitesi var.

Balıkesir Altın Otel açıldı!

Dün Sabah saatlerinde Altıeylül Belediye Zabıtası ve Komisyon üyeleri gelip inceleme yaptıktan sonra Otelin ruhsatını verilerek mühürlerde açıldı.

Tayland'ın ilk helal oteli El Meroz açıldı!

Bir yılda yaklaşık 30 milyon yabancı turist ağırlayan Tayland'da, ilk helal otel açıldı. Dört yıldızlı olan otelde oda fiyatları 116 dolardan başlayıp 1445 dolara kadar çıkabiliyor.

Akbak otel açıldımı Haberi

Akbak otel açıldımı

AKBAK Otel Genel Müdürü Osman Akbak, "Burası Türkiye'nin ilk tuz oteli. Tesisimiz toplam bin 600 metrekare kapalı alan içinde 33 odaya ve 50 yatak kapasitesine sahip. Ayrıca otelimizde iki adet tuz odası ve toplantı salonları da bulunuyor. Bütün odalarda ısıtma yöntemiyle atmosfere iyon yayan tuz panelleri ile de astım, kronik bronşit ve çeşitli psikolojik rahatsızlıklar başta olmak üzere birçok hastalığa şifa olan tuzun mucizevi ve dinlendirici özellikleri otelimizde misafirlerimize sunuluyor" diye konuştu. Akbak, KUZKA desteği ile Çankırı turizminin hizmetine sunulan otelin, başta sağlık turizmi olmak üzere, İlgaz Dağına yakın olmasından dolayı da kış sezonunda kayak severlere de hizmet edeceğini belirtti. 


Kastamonu Vahşi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şehmus Günaydın da kalkınmayı düşünürken bundan sonra bölgesel düşünmek zorunda olduklarının altım...