29 / 03 / 2024

Akbatı AVYM kira

Akbatı AVYM kira

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiralarında 2014 yılı Aralık ayı kur sabitlemesi yapıldı.

Akbatı AVYM kiralarında Kasım ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Akbatı AVYM kiralarında Kasım ayı kur sabitlemesi yapıldı.

Akbatı AVYM kiralarında kur sabitlemesi yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Akbatı AVYM kiralarında kur sabitlemesi yaptı.

Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı. Haberin detaylarını aşağıda görebilirsiniz.

Akbatı AVYM kiralarında Nisan ayı için kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçeşehir'de yer alan Akbatı AVYM kiralarında Nisan ayı için kur sabitlemesi yapıldı.

Akbatı AVYM kiralarında Kasım ayı için kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı Alış Veriş ve Yaşam Merkezi kiralarında 2013 Kasım ayı için kur sabitlemesi yapıldı...

Akbatı AVYM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan açıklamaya göre Akbatı AVYM kira bedellerinde Ekim ayı için kur sabitlemesi yapıldı...

Akbatı AVM bu yıl değerine değer kattı: 6 ayda 2.4 milyar TL'lik artış!

Akiş GYO tarafından Akbatı AVM'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. Peki Akbatı AVYM'nin değeri ne kadar oldu? İşte dev AVM'nin değeri...

Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte dev AVM'nin piyasa değeri!

Akiş GYO'nun Esenyurt'ta hayata geçirdiği Akbatı AVM'nin 65 bin 88 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte Akbatı AVM'nin piyasa değeri ve kira geliri...

Akbatı AVM'nin değeri ne kadar?

Akiş GYO güvencesiyle Esenyurt'ta yapılan Akbatı AVM'nin 64 bin 861 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte Akbatı AVM'nin piyasa değeri ve kira geliri...

Akiş GYO ilk 9 ayda 255.1 milyon TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 tarihleri arasında Akasya AVM, Akbatı AVM ve diğer gayrimenkullerinden 255 milyon 410 bin 436 TL kira geliri elde etti. 

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Akiş GYO'dan Akbatı AVM ve Akasya AVM'ye kira desteği!

Akiş GYO Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerindeki kiracılara, isan ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verdi.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

Akiş GYO'dan kiracılarına Şubat ayına özel kira desteği!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezleri'ndeki kiracılarına Şubat ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

Akbatı ve Akasya AVM'de Ocak ayı kira ödemelerine destek!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerinde kiracılarına, Ocak ayı kira ödemelerine yönelik ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde  kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Akiş GYO, Aralık ayında AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'de bulunan kiracılarına, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere kira desteği sağlayacak.

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'deki kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'deki kiracılarına Kasım ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde  kira desteği sağlanacak.

Akiş GYO AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerimizdeki kiracılarına, Ekim ayı içerisinde ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

Akiş GYO AVM'lerdeki kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'deki kiracılarına Ağustos ayı kira ödemelerine yönelik olarak  yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde  kira desteği sağlayacak.

Akbatı AVYM kira Haberi

Akbatı AVYM kira

Akiş GYO tarafındana yapılan açıklama şöyle;


AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu'nun 390/4 maddesi uyarınca aşağıdaki kararları almışlardır:


Yönetim Kurulumuzca, kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla, AKBATI ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ'ndeki mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin muntazam ödeyen ve Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayan kiracılarımız arasından Şirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek kiracılarımıza 01/12/2014-31/12/2014 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak uygulanmak kaydı ile; kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,10 TL ,EURO kurunun 2,65 TL olarak belirlenmesine, belirlenen kurların kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi şartı ile kira bedellerinin bu şekilde tespit edilmek sureti ile kiracılarımızdan...