20 / 04 / 2024

Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte dev AVM'nin piyasa değeri!

Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte dev AVM'nin piyasa değeri!

Akiş GYO'nun Esenyurt'ta hayata geçirdiği Akbatı AVM'nin 65 bin 88 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte Akbatı AVM'nin piyasa değeri ve kira geliri...



Ceren YÖRÜK BULUT

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Akbatı AVYM 2022 Yarı Yıl Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Akiş GYO, İstanbul Esenyurt'ta Koza Mahallesi'nde yer alan ve 487 adet bağımsız bölümden oluşan Akbatı AVM'nin 2022 Yarı Yıl Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Akbatı AVM nin değeri ne kadar? İşte dev AVM nin piyasa değeri!

Değerleme raporunda, taşınmazın incelenen mimari projesiyle, bağımsız bölümlerin bina içerisindeki bulunduğu kat, konum ve brüt kullanım alanı açısından uyumlu olduğu belirtildi.. AVM bölümü onaylı mimari projesine göre 277 adet dükkandan meydana geliyor. 

Değerleme konusu gayrimenkullerin bulunduğu ana gayrimenkul, 4 bodrum, 1 zemin ve 3 normal kattan oluşuyor ve toplam 8 kat bulunuyor. Akbatı AVM 15 Eylül 2011 tarihinde faaliyete alındı ve değerleme raporunda mevzuat kapsamında ruhsat almasını gerektirecek bir değişikliğe rastlanmadığı belirtildi. 


Geri Dön