20 / 04 / 2024

Akça Otelcilik

Akça Otelcilik

Akça Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Doğan Yılancıoğlu, Ahmet Uyan, Suna Gönül Pelister, Adam Yelken, Marsan Marmara Holding tarafından 235 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Altın almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Hatice Kolçak açık açık tarih verdi!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, sosyal medya hesabı X'ten altın almak için doğru zamanı bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Kolçak tarih vererek yatırımcılara seslendi. İşte o paylaşım...

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Ahmet Akça hangi üniversitenin kuruluşunda yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Akça kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Akça ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor! Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022!

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor. Projeye başvuru yapanlar Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022'yi merak ediyor ve araştırıyor. İşte Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022...

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman'a 142 yeni konut müjdesi!

Karaman İli Merkez İlçesi Akçaşehir Beldesi 142 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 23 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karaman Akçaşehir kura sonucu 3 Temmuz 2020 listesi!

TOKİ Karaman Akçaşehir kura sonucu 3 Temmuz 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karaman Akçaşehir kura sonucu 3 Temmuz 2020 listesi ve TOKİ Karaman Akçaşehir 2020 sonuçları...

TOKİ Karaman Akçaşehir kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Akçaşehir 2020 projeisnde yer alan 142 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

Murat Akça: 3 boyutlu planlamaya geçelim!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda konuşan Emlak Komisyonu Başkanı Murat Akça, “Ankara'da 3 boyutlu kentsel tasarım anlayışıyla yeni bir sürecin Türkiye'deki öncüsü olalım" diye konuştu…

Akça Otelcilik Haberi

Akça Otelcilik

Akça Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Doğan Yılancıoğlu, Ahmet Uyan, Suna Gönül Pelister, Adam Yelken, Marsan Marmara Holding tarafından 235 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Akça Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışı her türlü turizm ve seyahat faaliyetlerinde bulunmak yerli ve yabancı turizm şirketleriniilgili mevzuat hükümlerine göre tüm acentalık ve mümessillik hizmetlerini yapmak.


Akça Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Sarıyer, Köybaşı Caddesi, Terzibaşı Sokak,...