26 / 04 / 2024

Akçaabat Akçapark Evleri fiyatları

Akçaabat Akçapark Evleri fiyatları

Ekici Mühendislik imzası ile inşa edilen Akçapark Evleri daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılacak. 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Akçapark Evleri fiyatları haberimizin içinde bulunuyor.

Akçaabat Akçapark Evleri!

Akçaabat Akçapark Evleri Trabzon 'da yükseliyor. Birçok sosyal donatı alanını içerisinde barındıran Akçapark Evleri Ekici Mühendislik imzası taşıyor. 2016 yılı Eylül ayında daire teslimlerinin gerçekleşmesi planlanıyor.

Trabzon Akçapark Evleri fiyatları!

Ekici Mühendislik imzası ile yükselen Akçapark Evleri Trabzon Akçaabat'ta hayata geçiriliyor. Trabzon Akçapark Evleri 2 blok olarak inşa edildi. Trabzon Akçapark Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk adımı olarak hayata geçirilecek olan Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Evleri 4. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, ''Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4" 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. etap değerleme raporu!

Emlak Konutları Başakşehir Evleri 2. Etap projesi 1 Adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi 2019 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi 2019 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4'ün 2018 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4'ün 2018 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2'nin 2018 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2'nin 2018 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2'nin 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Evleri 1-2 projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Akçaabat Akçapark Evleri fiyatları Haberi

Akçaabat Akçapark Evleri fiyatları

Trabzon Akçaabat'ta hayata geçirilen Akçapark Evleri 162 metrekare daire alanlarından oluşuyor. Akçapark Evleri  daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Akçapark Evleri sosyal alanları içerisinde; çoçuk oyun alanları, kapalı ve açık otopark, lokal ve fitness merkezi mevcut.

Akçaabat Akçapark Evleri, jeneratör, su deposu, çift asansör, site etrafında güvenlik kamerası, merkezi sistem uydu bağlantısı ve peyzaj düzenlemesinden meydana geliyor. 


Akçapark Evleri fiyatları;

Akçapark Evleri daire satış fiyatları 180 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor.


Akçaabat Akçapark Evleri iletişim;

[email protected]

0462 228 1770

Beyza...