26 / 04 / 2024

Akçansa 39.yapı fuarına katıldı mı

Akçansa 39.yapı fuarına katıldı mı

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Akçansa, Artırılmış Gerçeklik uygulamasıyla katılımcılara güncel projelerini tanıttı.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

43. Yapı Fuarı'na pandemiye rağmen yüksek katılım!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’a 14 ülkeden 238 yabancı satın almacıyı ağırladı. Fuar’ın gördüğü ilgi Türk yapı sektörünün ihracat konusunda parlak bir döneme girdiği şeklinde yorumlanıyor.

Karaman'da yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti TBMM'de!

Karaman'da 2017 yılında yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapı Fuarı Turkeybuid İstanbul ekibi, yapı sektörünün nabzını tutuyor!

Yapı Fuarı “Paydaşlarımızla Birebir” isimli canlı yayın sohbetleriyle sektörün nabzını tutuyor. Bu akşam saat 18:00'da Dr. Mimar Hasan Cenk Dereli yayına konuk oluyor...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı Mayıs ayına çekilen Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı.

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

Fethiye'de kaçak yapı avına çıkıldı!

Muğla’nın Fethiye ilçesi havadan denetlendi. Kaçak yapı avına çıkıldı

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Baumit 41. Yapı Fuarı’na katıldı!

Baumit, Healthy Living ürünlerinin tanıtımını ilk kez Yapı Fuarı’nda gerçekleştirdi. Baumit, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018’de yerini aldı. 

İstanbul Yapı Fuarı'nda Karmod Molozşut'a yabancı ilgisi!

İstanbul Yapı Fuarı'na katılan Karmod'un Molozşut ürünü yurt dışından gelen ziyaretçilerden ilgi gördü.

Akçansa 39.yapı fuarına katıldı mı Haberi

Akçansa 39.yapı fuarına katıldı mı

Akçansa’nın referans projelerine uyarladığı MineCraft oyunu, faaliyet alanlarını gösteren interaktif haritası ve sanal gerçeklik projeleri dikkatleri üzerine çekiyor. Sanal gerçeklik gözlüğü ile 3. Köprü’yü yürüyerek geçen ziyaretçiler de farklı bir deneyim yaşıyor.


Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, yapı sektörünün temsilcilerini bir araya getiren 39. Yapı Fuarı’nda bir ilke imza atarak, ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşattı. Akçansa, tüm dünyada 100 milyondan fazla kullanıcı ve 1 milyondan fazla anlık oyuncu sayısıyla dünyanın en fazla oynanan oyunu olan MineCraft’a referans projelerini de dahil etti. Böylece ziyaretçilere 3. Köprü, Türk Telekom Arena gibi dev referans projeleri, oyun içindeki Betonik City’de inşa edebilme şansı tanıdı.


MineCraft’a İstanbul inşa edildi


Akçansa, Yapı Fuarı’na özel olarak Minecraft’a Betonsa’nın referans projelerini inşa etti. İnşaat için ise oyunda, 240 saatte...