26 / 04 / 2024

Akçansa Çimento Yönetim Kurulu görevlendirmesi 

Akçansa Çimento Yönetim Kurulu görevlendirmesi 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün en beğenilen şirketi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Akçansa FAVÖK değerini 90 milyon TL’ye yükseltti!

Akçansa 2020 yılının 2'inci çeyreğinde 4 kıtaya yaptığı üstün ihracat performansıyla FAVÖK değerini yüzde 20 yükselterek 90 milyon TL’ye ulaştı.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi.

Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

Burak Turgut Orhun, Akçansa Çimento'dan ayrıldı! 

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Burak Turgut Orhun, 24 Ocak 2020 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı...

Hamdi Akın yeniden Akfen GYO'nun yönetim kurulu başkanı oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise İbrahim Süha Güçsav oldu...

Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi...

Akçansa Çimento Yönetim Kurulu görevlendirmesi  Haberi

Akçansa Çimento Yönetim Kurulu görevlendirmesi 

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yönetim Kurulu görev dağılımı hakkında açıklama yaptı.

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Yönetim Kurulunda görev dağılımı yapıldı ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn.Tamer SAKA'nın, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan  GÜRDAL'ın görevlendirilmesine karar verildi. 

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin KAP açıklaması: 
25.03.2020 Tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;Yönetim Kurulunda görev dağılımı yapılmış ve  Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn.Tamer SAKA'nın Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan  GÜRDAL'ın görevlendirilmesine karar...