20 / 04 / 2024

Akçay Barajı

Akçay Barajı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Eskiyayla havzasında inşa edilen Akçay Barajı yapım çalışmalarıyla ilgili olarak, 43 kilometrelik bağlantı hattının 20 kilometresinin tamamlandığını söyledi.

Akçay Barajı'nda çalışmalar hız kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Akçay Barajı'nın tamamlanması için çalışmalara hız verdi. Baraj bittiğinde göle hayat vermesinin yanı sıra Türkiye'de ilk kez isale hattı üzerinden elektrik üreten sistem unvanını da alacak.

Akçay Barajı inşaatında gövde dolgu çalışmaları başladı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde inşaatı devam eden Akçay barajının gövde dolgu çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Sapanca'ya alternatif Akçay Barajı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akçay Baraj çalışmalarını yerinde inceledi. Toçoğlu, Şehrimizin tek içmesuyu kaynağı Sapanca Gölü'ne alternatif kazandırmak için başlattığımız Akçay Baraj çalışmalarımız devam ediyor dedi...

Akçay Barajı'nda inşaat çalışmaları sürüyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif kazandırmak için inşasına başlanan Akçay Baraj çalışmaları sürüyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ Rektörü Elmas ile şantiye alanında yürütülen çalışmaları inceledi.

Akçay Barajı'nın yer teslimi yapıldı!

Sapanca Gölü ' nde aşın kullanımdan kaynaklanan su kaybını azaltmak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Sakarya ' da yapılacak Akçay Barajı ' nın yer teslimi yapıldı...

Akçay Barajı için imzalar atıldı!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akçay Barajı' nın Sapanca Gölü'ne alternatif olarak Sakarya'ya içme suyu sağlayacağını belirterek, projenin tamamen SASKİ çalışanları tarafından hayata geçirildiğini söyledi...

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Konut kredilerinde limit yükseldi! Ev alacaklar hemen bakın! Sigorta masraflarından tasarruf edebilirsiniz!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi kullanılabilecek üst limitin artmasıyla, hayat sigortalı kredi teklifi seçeneğiyle başvurmayı tercih eden tüketicilerin sigorta masraflarının da arttığını söyledi.

Bir garip 8 milyar liranın hikayesi Çatlakların arasından buhar olup uçtu

Tam bir fiyaskoya dönüşen Melen Çayı barajı için 2014 yılında yapılan ilk ihalede maliyetin 214 milyon lira olması beklenirken, zaman içinde yapılan ihaleler ve harcanan paralar 8 milyon lirayı buldu. İşin garibi ise derin çatlaklar oluşan baraj setti halen kullanılamaz bir halde.

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Pendik'te Nalan Akçay tarafından kuruldu.

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te Eren Akçay tarafından kuruldu.

Reform Art Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Art Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ömer Akçay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Gözünüz aydın Emeklilikte Yaşa Takılanlar! Yıllarca beklediniz ama EYT için net tarih belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay katıldığı televizyon programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjdeyi verdi.

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de Murat Doğan ve Sezer Akçay ortaklığında kuruldu.

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdullah Akdeniz ve Gökhan Akçay ortaklığında kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Akçay Barajı Haberi

Akçay Barajı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Eskiyayla havzasında inşa edilen Akçay Barajı yapım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Bölgede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Akçay Barajı ile Hızırilyas Su Yönetim Merkezi arasında bağlantı sağlayacak 43 kilometrelik hattın 20 kilometresi tamamlandı. Akçay Deresi’ni yönlendirmek için projelendirilen 290 metrelik tünelde de çalışmalar tamamlandı” diye konuştu.


Başkan Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada, “Şehrimizin içmesuyunu garanti altına alacak birçok yatırımı hayata geçiyoruz. Yaklaşık 100 milyonluk yatırımla şehrimize alternatif içme suyu kaynağı kazandırıyoruz. Akçay Barajı, aktif hacimle şehrimiz için 40 Milyon metreküp içmesuyu kaynağı oluşturacak. Bölgede çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Barajın tamamlanması ile Sapanca Gölü’nden önemli ölçüde su tasarrufu da sağlanmış olacak” ifadelerini kullandı.


Proje ile Türkiye’de ilk kez isale hatları üzerine hidroelektrik...