23 / 04 / 2024

Akçura Konutları nerede

Akçura Konutları nerede

Akçura Konutları Adana projesinde toplam 52 adet konut bulunuyor. Toplam 6 dönüm arazi üzerinde yükselen projedeki dairelerin teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak planlanıyor. İşte Akçura Konutları Adana daire fiyatları...

Akçura Konutları Adana satış ofisi!

Göregen Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Akçura Konutları Adana projesi toplam 6 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Akçura Konutları Adana satış ofisi adresi haberi

Akçura Konutları Adana projesinde daireler 300 bin TL'den başlıyor!

Göregen Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Akçura Konutları Adana projesi toplam 52 adet daire ve ve 13 iş yerinden oluşuyor. Akçura Konutları Adana projesinde daireler 300 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

Moment İstanbul'da teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 10 bin 157 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Dairelerin 1+1 olarak dizayn edildiği Vogue Kurköy'de ticari birimler de bulunuyor. Proje 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi'nde büyük metrekarelerde daireler olacak. Detayların netleşmediği projede satışların Nisan ayı içerisinde başlayacağı öngörülüyor. Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

Vadi Park Seyrantepe Konutları nerede?

Toplam 45 bin metrekare inşaat alanına yayılan Vadi Park projesi İstanbul İl' i Avrupa Yakası Kağıthane' de inşa edilecek. Peki Vadi Park Seyrantepe Konutları nerede?

Hill Kartal Konutları nerede?

Hill Kartal Residence'de dairelerin alanları 77,61 ile 175,92 metrekare arasında değişiyor. Projenin 2018 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Hill Kartal Konutları nerede?

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları nerede?

Kiptaş Çatalca Konutları 2 farklı büyüklükte dizayn edildi. Projede dairelerin Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarası bulunuyor. Peki Kiptaş Çatalca Toplu Konutları nerede?

Maltepe Sahilada Konutları nerede?

Daire tiplerinin 1+1'den loft dairelere kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede bloklar 25 kat şeklinde yükseliyor. Projede 290 adet daire bulunuyor. Peki Maltepe Sahilada Konutları nerede?

Keleşoğlu Denizİstanbul Konutları nerede?

Denizİstanbul Mercan Evleri'nde konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Denizİstanbul Konutları nerede?

Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadişehir'de 48 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan Vadişehir projesi Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Ödemelere göre 60 aya varan vade sağlanan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşuyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Vadiyaka Başakşehir Konutları fiyat!

Vadiyaka Başakşehir Konutları fiyat listesi 2+1'lerde 495 bin TL'den başlıyor. Vadiyaka Başakşehir Konutları projesinde 361 adet daire ve 56 adet ticari birim yer alıyor...

Akçura Konutları nerede Haberi

Akçura Konutları nerede

Akçura Konutları Adana projesi toplam 6 dönüm arazi üzerinde bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Akçura Konutları Adana projesinde toplam  52 adet daire ve 13 iş yeri de yer alıyor. Proje içerisinde  fitness center, yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu, toplantı odası gibi sosyal seçenekleri de bulunuyor.


Akçura Konutları Adana projesindeki dairelerde çatı dubleksi ve teraslı bahçe katı da bulunuyor. Göregen Seba İnşaat imzasıyla yükselen proje Adana' da yer alıyor. Projedeki dairelerin teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak planlanıyor.


Akçura Konutları Adana daire fiyatları!

Akçura Konutları Adana daire fiyatları detayları için 0 322 453 91 51 telefon numarasından öğrenebilirsiniz.


Akçura Konutları Adana iletişim

Satış Ofisi:  Cemalpaşa M. Cevat Yurdakul Cad. Meltem Apt....