26 / 04 / 2024

Akdağmadeni istimlak çalışmaları

Akdağmadeni istimlak çalışmaları

Akdağmadeni Belediyesi tarafından dere yatağı üzerinde yer alan iş yerlerinin yıkımları başladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

Kütahya Emet'te yıkım çalışmaları başladı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Osmanlı döneminde kurulan ve daha sonra önce istimlak edilen Çalcağıl köyünde yıkım çalışmaları başlatıldı.

Trabzon Çukurçayır'daki istimlak çalışmaları tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi istimlak çalışmalarını tamamlar tamamlamaz boru döşeme çalışmalarına başladı.

Denizli Güney Devlet Hastanesi'nin inşa çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Güney Devlet Hastanesi yapım ve inşa çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti..

Akdağmadeni Kent Meydanı istimlak çalışmaları tamamlandı!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Kent Meydanı projesinin istimlak çalışmalarının sonuncusunu da tamamladıklarını bildirdi. Daştan, 4 katlı binanın yıkılarak projeye dahil edilebilmesi için 402 bin TL istimlak bedeli ödendiğini söyledi.

Yozgat Akdağmadeni'ne 250 kişilik konferans salonu yapılıyor!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Daştan, "250 kişilik konferans ve sinema salonunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Akdağmadeni Konferans Salonu'nun ihale süreci tamamlandı!

Akdağmadeni Eski Belediye Hizmet Binası yerine yapılacak olan Konferans ve Sinema salonu projesi için çalışmalar başladı. Akdağmadeni Belediyesi maliyeti 2 Milyon 800 Bin TL olan 250 kişilik çok amaçlı salon için ihale süreci tamamlandı.

Giresun Espiye'de yol genişletme çalışmaları devam ediyor!

Espiye Belediyesi Mahallelerde yeni yol ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Ağalık Madeni Mahallesi’nde yol genişletme ve su çalışması yapılıyor.

Akdağmadeni Kent Meydanı'nın bir ayağı tamamlandı!

Kent Meydanı projesi kapsamında devam eden çalışmalar, yapımı süren çok amaçlı konferans salonu yanında bulunan 3 katlı binanın, belediyenin öz kaynaklarıyla 600 Bin TL’lik tutarla istimlak edilmesiyle birlikte gelişmeye devam ediyor.

Akdağmadeni Büyük Meydan Projesi hayata geçiyor!

Yozgat Akdağmadeni Belediyesi’nin Kent Meydanı projesi kapsamında istimlak çalışmaları sürüyor. 600 bin TL'ye istimlak edilen 3 katlı bina yıkılarak meydanda yeni düzenlemeler yapılacak. İşte ayrıntılar...

Yozgat Akdağmadeni'ne atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Akdağmadeni Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılacak en önemli projelerden birisi olan ‘’ Atık Su Arıtma Tesisi’’ projesinde ilk adım atılarak tesisin yapılacağı bölge Akdağmadeni Belediyesi tarafından istimlak edildi...

Akdağmadeni istimlak çalışmaları Haberi

Akdağmadeni istimlak çalışmaları

Akdağmadeni Belediyesi tarafından dere yatağı üzerinde bulunan ve istimlak çalışmaları tamamlanan iş yerlerinin yıkımına başlandı.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, İstiklal Caddesi üzerinde bulunan yıkım çalışmalarını yerinde denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

İncelemeler sonrası gazetecilere açıklamalar yapan Başkan Daştan, belediye öz kaynakları kullanılarak 6,5 Milyon liraya istimlak edilen 33 iş yerinin yıkım işlemine sabah saatlerinde başladıklarını belirtti. Belediye Başkan Daştan, "14 yıllık görev süremiz boyunca ilçemizin tıkanmış olan damarlarını bir bir açarak ilçemizi bugünkü düzenli, örnek gösterilen durumuna getirdik. Akdağmadeni için büyük bir sorun teşkil eden, ömrünü tamamlamış, her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, ilçemizin estetik yapısına uygun olmayan ve bulunduğu konum itibariyle büyük bir trafik sorununa neden olan dere üzerinde bulunan 33 adet iş yerinin yıkımı kısa süre içerisinde tamamlanacaktır....