18 / 04 / 2024

Akdemir Plaza Binası

Akdemir Plaza Binası

Büyükşehir, 2 milyon liraya yakın tadilat masrafı yaparak taşındığı Halkapınar’daki Akdemir Plaza Binası için yeniden tadilat ihalesine çıkıyor.

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Flash TV binasının yıkımı durduruldu!

Bursa’da Flash TV binası olarak kullanılan ‘Tower Plaza’nın yıkımı için mahkeme kararını verdi. 18 katlı bina için yıkım durduruldu.

Yeşil Plaza 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yeşil Plaza binasındaki Yeşil GYO'ya ait hisseye ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil Plaza 2017 değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil Plaza binasındaki Yeşil GYO'ya ait 1/2 hisseye ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Akdemir Plaza Binası'na yeni tadilat yapılacak!

Büyükşehir, 2 milyon liraya yakın tadilat masrafı yaparak taşındığı Halkapınar’daki Akdemir Plaza Binası için yeniden tadilat ihalesine çıkıyor.

Plaza Cubes, Bilsar binası ile 9’uncu lokasyonuna kavuştu!

Hazır ofis sektöründe 10’uncu yılını kutlayan Plaza Cubes, Şişhane’de yer alan Bilsar binasındaki yeni ofisini açtı. Bilsar binası, yalnızca Şişhane’nin en göz alıcı yapılarından biri olmasıyla değil, mükemmel lokasyon özellikleriyle de dikkat çekiyor

Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza otel mi olacak?

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza binasının otel olacağı ile ilgili haberler yapıldı.

Akaretler’deki BJK Plaza kiraya verilecek!

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Beşiktaş, 14 katlı kulüp binasını kiraya verip kasasını dolduracak.

Odeabank genel müdürlük binası Levent'e taşındı!

Türkiye'nin genç bankalarından Odeabank yılın ilk çeyreğinde Maslak'taki genel müdürlük binasını Esentepe'deki Levent 199 Plaza'ya taşıdı.

Kavacık Nacar Plaza kiraya çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın yoğun ofis merkezlerinden Kavacık’ta bulunan Nacar Plaza A Sınıfı Ofis Binası’dır.İstanbul Çevre Yolu, TEM Kavacık Kavşağı ve 2. Köprü’ye yakınlığıyla kullanıcılarına kolay ulaşım imkanı sunar.

Kuşadası Dikmenler Ford Plaza 4 milyon TL'ye satılıyor!

Kuşadası 1. İcra Dairesi, Türkmen Mahallesi'nde bulunan Dikmenler Ford Plaza araç satış ve servis binasını satışa çıkardı. Binanın satış bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Tatar Yapı Ataşehir projesinin home ofice binası 10 katlı olarak, mini plaza binası ise 3 katlı olarak tasarlandı. Proje toplam 7 bloktan oluşuyor. Peki Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Akdemir Plaza Binası Haberi

Akdemir Plaza Binası

Kent genelinde yılan hikayesine dönen ve zamanında bitmeyen projelerle vatandaşın sık sık tepkisini çeken İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de tartışma konusu olacak yeni bir ihale dosyası ile kent gündemine taşındı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, içlerinde yaklaşık 2 yıl önce, 10 ay boşu boşuna kira ödedikten sonra 2 milyon liraya yakın tadilat masrafı yaparak taşındığı Halkapınar'daki Akdemir Plaza Binası ile depreme dayanıksız olduğu 2006 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Vakfı İktisadi İşletmeleri tarafından hazırlanan raporla belgelenen Konak Meydanı'ndaki Belediye Sarayı'nın da içinde bulunduğu 228 tesisin bakım ve onarımı için ihaleye çıktı. Bu güne kadar tek ihale dosyasında çıkılan en büyük bakım, onarım ihalesi olarak da gösterilen ihale, 17 Haziran'da sabah saat 10.00'da Halkapınar'daki Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Yer tesliminden sonra,...