29 / 03 / 2024

Akdeniz Güvenlik projesi

Akdeniz Güvenlik projesi

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. İstanbul yeşil alan projesi için imzalar atıldı.

Akdeniz Güvenlik, Antalya'daki arsalarını 823 bin 500 TL'ye sattı!

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri, Antalya Aksu'daki 4 bin 688 metrekarelik arsayı 823 bin 500 TL tutarla sattı...

Avrasya Tüneli'nin güvenlik sorunu mecliste!

İstanbul Milletvekili Ali Özcan, Avrasya Tüneli Projesi'nin güvenlik sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Özcan sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

TOKİ özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Türkiye genelince arsa/arazi ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale bugün saat 11:00de gerçekleşecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu yapım ihalesi sonuçlandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/38217 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Adakale Sokak No:30 Yenişehir Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye 23 firma teklif verdi.

İnşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi artık Türkiye’de de uygulanacak!

Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) 167 sayılı inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi artık Türkiye’de de uygulanacak. Sözleşme devlete ve işverene iş kazalarına yönelik ciddi yükümlülükler getiriliyor.

İnşaatlarda sıkı güvenlik sistemi sürüyor!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen 167 Sayılı İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı, çalışma hayatı ve iş güvenliği konusunda önemli düzenlemeler içeriyor.

ILO'nun inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi kabul edildi!

Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) 167 sayılı inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi dün akşam Meclis’te kabul edildi. İşte inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi detayları...

İnşaat çalışmalarında yeterli güvenlik önlemi alınıyor mu?

TÜRKİYE'de artarak devam eden iş kazalarından ders alınmıyor. İstanbul Beyoğlu'nda bir zamanlar Emek Sineması'nı da içinde barındıran tarihi Sekil Doryan (Cercile D'Orient) binasında restorasyon yapan işçilerin güvenlik önlemi yeterli değil...

Akdeniz Güvenlik İstanbul yeşil alan projesi için imzalar atıldı!

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. İstanbul yeşil alan projesi için imzalar atıldı.

Mardin Müzesi "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile birincilik ödülü aldı!

Mardin Müzesi "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri (IDCA) yarışmasında birincilik ödülü aldı. Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışmasında "Gençlere Yönelik En İyi Program" dalında altın ödüle layık görüldü.

Kiptaş özel güvenlik hizmet alımı ihalesi 4 Aralık'ta!

Kiptaş; özel güvenlik hizmet alımını ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 24 ay sürecek ve 8 kişi alınacak. İhalesi; 4 Aralık'ta Zeytinburnu Kiptaş Müdürlük Binası'nda yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı için üst düzey güvenlik sistemi oluşturuldu!

Maliyetiyle tartışma konusu olan Cumhurbaşkanlığı Sarayı' na kurulan güvenlik sersörlerine Erdoğan' ın yüzü, yürüyüşü ve hareketleri kopyalandı. Odalara farklı kişi girdiğinde sersörler alarm verecek...

Akdeniz Güvenlik projesi Haberi

Akdeniz Güvenlik projesi

Akdeniz Güvenlik tarafından yapılan açıklama şöyle;


15.10.2014 tarihinde KAP açıklamamızda ihale kazanımını bildirdiğimiz üzere İstanbul Genelindeki Yeşil Alanlarda, Koru ve Kent Ormanları için Özel Güvenlik Hizmet Alım İhalesinin sözleşmesi 01.12.2014 - 30.11.2017 tarihleri arasında (36 ay süreyle) 1.200 personelle görev yapmak üzere "158.937.100,00 TL +KDV" bedelli olarak imzalanmıştır.Kamuoyuna arz...