29 / 03 / 2024

akdeniz kentsel dönüşüm çalışmaları ne zaman başlayacak

akdeniz kentsel dönüşüm çalışmaları ne zaman başlayacak

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği, Akdeniz Belediyesi ile işbirliği yaparak kentsel dönüşüm için start veriyor. Dönüşüm süreci Ramazan Bayramı'ndan sonra resmen başlayacak.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Mersin'deki kentsel dönüşüm konutları 2024'ün ikinci çeyreğinden sonra teslim edilecek!

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak yaptığı açıklamada 415 konut ve 50 dükkanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabını 2024 yılının 2. çeyreğinden sonra tamamlayıp vatandaşlara teslim edeceklerini söyledi.

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Mersin'in iki mahallesinde kentsel dönüşüm Eylül'de başlıyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Barış ve Bahçe mahallelerinde Eylül ayı içerisinde yıkımlar başlayacak.

Mersin'deki kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Doğu Akdeniz'in önemli ticaret merkezleri arasında yer alan Mersin'de 142 dönüm alanda toplamda 416 dairelik 20 bloktan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi tamamlanıyor.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmalarda son durum hakkında bilgi verdi. 

akdeniz kentsel dönüşüm çalışmaları ne zaman başlayacak Haberi

akdeniz kentsel dönüşüm çalışmaları ne zaman başlayacak

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yerel yönetimlere yönelik yaptığı çağrıya Akdeniz Belediyesi'nden yanıt buldu. Müteahhitler, Akdeniz Belediyesi ile işbirliği yaparak kentsel dönüşüm için start veriyor. 


MERYAP İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI YAPMIŞTI 

Mersin'de eskiyen ve yıpranan kent merkezimiz başta olmak üzere, afet riski altındaki binaların tespit edilerek dönüşümlerinin sağlanmasına acil ihtiyaç olduğu yönünde çağrı yapan Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) yerel yönetimlerle işbirliği sağlanması halinde büyük ölçüde yıpranmış binaların dönüşümünün yapılmasını istemişti. MERYAP'ın bu çağrısına kulak veren Akdeniz Belediyesi yönetimi, derneği ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında nasıl bir işbirliği yapılacağını masaya yatırdı. Halk anketi ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı fikir alışverişinden sonra müteahhitlerle bir araya gelen Akdeniz Belediyesi yönetimi, halkın isteği doğrultusunda bir çalışma yapacaklarını açıkladı. 


DÖNÜŞÜM BAYRAMDAN SONRA BAŞLIYOR

Ramazan Bayramı'ndan...