10 / 05 / 2024

akdeniz kirliliğini önleme sözleşmesi toplantısı

akdeniz kirliliğini önleme sözleşmesi toplantısı

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle İstanbul'a gelen İsrail Çevre Bakanı Amir Peretz, havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. İsrailli bakan, gazetecilere "Her şey çok güzel" diyerek soruları yanıtsız bıraktı....

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çağrısı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çevre kirliliğini gündeminde tuttu. Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

 Mersin Akdeniz için kentsel dönüşüm çağrısı! 

Mersin Akdeniz Belediye Başbakanı M. Mustafa Gültak, ilçe için kentsel dönüşüm çalışmalarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi. 

Akdeniz'de 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Akdeniz'de yaşanan deprem fırtınaları sebebiyle Helen Yayı Girit Adası bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti... 

Atakan Yüklü: Akdeniz'de 7'nin üzerinde deprem olabilir! 

Jeofizik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski 2'nci Başkanı Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Akdeniz'de 7'nin üzerinde deprem beklediklerini, deprem dolayısıyla tsunaminin de oluşabileceğini belirtti...

Akdeniz'deki 3 katlı riskli bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi, zaman içinde ömrünü tamamlayıp çökme riski taşıyan, bu nedenle de halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden, sahipleri tarafından terk edilen binaların kontrollü yıkımı sürüyor.

Akdeniz'de 5 ayda 15 metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi tarafından görsel kirliliğe neden olan terk edilmiş harabe halde bulunan yapıların yıkımı sürüyor. Akdeniz'de, geçen 5 ay içinde 15 adet terk edilmiş bina yıkıldı.

Akdeniz'in 4 mahallesine dönüşüm müjdesi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Muhammed Mustafa Gültak, Akdeniz'in 4 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verileceğini söyledi.

Galatasaray Adası dev paravanlarla çevriliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2 yıl önce üzerinde yer alan imara aykırı kaçak yapılar yıkıldıktan sonra metruk halde yer alan Galatasaray Adası'ndaki görüntü kirliliğini kaldırmak için dev paravanlar kuruluyor.

Akdeniz’de metruk binalara yıkım!

Mersin’de Akdeniz Belediyesi, çökme riski taşıdığı için can güvenliğini tehdit eden metruk yapıları yıkıyor.

Akdeniz'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Antalya Kepez Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondu işgali ve kamyon garajı sorununu çözerek Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi ekleneceğini açıkladı.

akdeniz kirliliğini önleme sözleşmesi toplantısı Haberi

akdeniz kirliliğini önleme sözleşmesi toplantısı


İsrail Çevre Bakanı Amir Peretz, İstanbul'a geldi.


Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle İstanbul'a gelen İsrail Çevre Bakanı Amir Peretz, havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. İsrailli bakan, gazetecilere "Her şey çok güzel" diyerek soruları yanıtsız bıraktı.


Peretz'in, yarın düzenlenecek "Akdeniz’in Kirlenmeye Karşı Korunmasına Ait Sözleşme" toplantısına katılmak için İstanbul'a geldiği öğrenildi.


Peretz'in ziyareti, 31 Mayıs 2010'daki Mavi Marmara baskınının ardından, bakan düzeyinde İsrail'den Türkiye'ye yapılan ilk ziyaret...