20 / 04 / 2024

akdeniz oyunları 2013

akdeniz oyunları 2013

Organizasyon için inşaatı süren tesislerin yüzde 90 oranında tamamlandığı bildirildi. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Korkmaz ''Herhangi bir tesis problemimiz yok'' dedi.

İzmir Atatürk Stadı, GSİM tarafından yenileniyor!

İzmir'de 1971 yılındaki Akdeniz Oyunları için inşa edilen Atatürk Stadı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce (GSİM) tarihinin en kapsamlı yenilemesinden geçiriliyor.

İzmir Atatürk Stadı yeni sezona hazırlanıyor!

1971'de Akdeniz Oyunları için inşa edilen İzmir Atatürk Stadı’nda yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tarihi statta çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, yetkililer stadın yeni sezona yetişeceğini açıkladı.

Akdeniz Oyunları Mersin turizmini canlandırdı!

Turizm pastasından her geçen gün daha fazla pay alan Mersin, ev sahipliğini yaptığı 17. Akdeniz Oyunları için kente kazandırılan modern tesisler sayesinde son 16 ayda 22 binden fazla sporcuyu ağırladı.

Akdeniz limanlarında yıllık ortalama 900 bin yolcu hedefleniyor!

2013 Kruvaziyer Sektör Raporu yayınlanmak için gün sayıyor. Raporda Türkiye’nin 24 limanı için 24 ayrı iş planı çıkarıldı, genel strateji belirlendi. Sektörün hedefi, önemli bölgelerde liman başına Akdeniz ortalaması olan yıllık 900 bin yolcuyu yakalamak.

CLK Akdeniz Elektrik 150 bin borçlu abonenin gecikme faizini silecek!

CLK Akdeniz Elektrik Perakende AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, Mayıs 2013 öncesinde elektrik borcu bulunan abonelerin ana paralarını ödemeleri halinde birikmiş tüm gecikme faizinden vazgeçeceklerini bildirdi...

Akdeniz Elektrik, 126 milyon liralık faiz borcunu siliyor!

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Bakal: "Mayıs 2013 öncesinde elektrik borcu bulunan abonelerimizin ana paralarını ödemeleri halinde birikmiş tüm gecikme faizinden vazgeçeceğiz"

Mersin Stadyumu'nda ilk maç yapıldı!

Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan Mersin Stadyumu'nda ilk maç yapıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü arasında maçla, statta ilk maç oynanmış oldu

Mersin stadyumundaki çalışmalar tamamlandı!

Ev sahibini bekliyor Haziran ayında düzenlenen Akdeniz Oyunları için yapılan 25 bin kişi kapasiteli Mersin Stadyumu'ndaki çalışmalarda sona gelindi. Mersin İdman Yurdu'nun PTT 1. Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçını yeni statta oynayabileceği bildirildi.

CLIMAMED 2013 Kongresi gerçekleşti!

Pazar hacmi 1.3 trilyon dolara ulaşacak “Sıfır Enerjili Binalar” ın formülleri için uluslararası platformdan uzmanlar İstanbul’a bir araya geldi. Net Sıfır Enerjili Binalar, Akdeniz Ülkeleri Uluslararası İklimlendirme Kongresi CLIMAMED 2013’te ele alındı.

Duvarmatik 19. Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir 2013'e katılıyor!

Duvarmatik, 19.500m2 alanda, 350 katılımcı firma ve 30.000 civarındaki ziyaretçisiyle Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı buluşması olan 19. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir 2013'e katılıyor...

Gizlibahçe Akdeniz Evleri'nin havadan son görüntüleri!

Dumankaya İnşaat tarafından Tuzla bölgesinde hayata geçirilen Gizlibahçe Akdeniz Evleri projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Dumankaya Gizlibahçe Akdeniz Evleri'nin havadan videosu!

30 bin metrekare alan üzerinde toplam 203 adet konuttan meydana gelen Dumankaya Gizlibahçe Akdeniz Evleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Akdeniz Oyunları'nın ardından Mersin'de turist sayısı azaldı!

Akdeniz'in turistik beldelerinden Kızkalesi beldesinin Belediye Başkanı Necati Kale, oyunların Mersin'de yapılmasının kentin geleceği ve imajı açısından önemli kazanımlar sağladığını söyledi...

akdeniz oyunları 2013 Haberi

akdeniz oyunları 2013


2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin'de inşaatı süren tesislerin yüzde 90 oranında tamamlandığı bildirildi. 

     Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, beraberindeki koordinatörlük çalışanlarıyla inşaatı süren tesisleri gezerek, incelemelerde bulundu. 

     İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Korkmaz, 20 Haziran tarihinde başlayıp 30 Haziran'da bitecek olan organizasyona hızla yaklaşıldığını söyledi. 

     Tesislerin büyük bir kısmının Nisan ayının sonu itibariyle teslim edileceğini vurgulayan Korkmaz, şöyle devam etti: 

     ''11 kortun bulunduğu tenis tesisimiz yüzde 95 tamamlandı. Diğer tesislerimiz de yüzde 90'lar seviyesinde tamamlandı. Bu tesisler, Mersin'e 450 milyon lira civarındaki yatırımla yapılıyor. Bakanlığımızın başkanlığında büyük bir hedefe doğru hızla ilerliyoruz. Herhangi bir tesis problemimiz yok. Yalnızca stadyumda yüklenici değişikliği oldu. Orada da yapılan çalışmalarla, bir ayda yapılabilecek işler 10 günde tamamlandı. Bu...