25 / 04 / 2024

Akdeniz Turistik Tesisleri

Akdeniz Turistik Tesisleri

Akdeniz Turistik Tesisleri Anonim Şirketi Kemer Turizm Seyahat Acentesi Nişantaşı Şubesi, Jeans Charles Alin Fortoul tarafından 27 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 24 Mart'ta kuruldu.

Kuşadası Belediyesi'nden satılık 2 zeytinlik!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu zeytinliklerin ödemeleri peşin olarak yapılacak

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Kuşadası Belediyesi zeytinlik satıyor! Yazlık bölgede zeytinlik arayanlar dikkat!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi açıldı!

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 155 milyon 315 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Kaya tarafından açıldı.

Mersin Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek!

Mersin Akdeniz'de sanayi tesisleri arasında kalan imar sıkıntısı yaşanan yerler için binlik planlar hazırlandı.

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Güney Kore, Kuzey Kore'nin yıkmak istediği tesisleri denetlemek istiyor!

Güney Kore, Kuzey Kore'nin Kumgang Dağı'nda inşa ettiği fakat Pyongyang yönetiminin yıkmak istediği otel ve turistik tesisleri tetkik için heyet gönderme önerisinde bulundu...

Fulya Turistik Tesisleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fulya Turistik Tesisleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üstündağ tarafından kuruldu. 

Aspat Tatil Köyü Ve Turistik Tesisleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aspat Tatil Köyü Ve Turistik Tesisleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Okay tarafından kuruldu.

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demir Turistik Tesisleri İnşaat Yapım Organizasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ali Cıngıllıoğlu tarafından Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bakanlar Kurulu'ndan, Kaya Grubu'na 49 yıllığına kiralık tesis!

Bakanlar Kurulu, 20 Mayıs 2016 tarihli toplantısında, Karaoğlanoğlu (Ayyorgi) Zeyko Bolgesi'ndeki 11 dönümün üzerindeki arazinin 49 yıllığına Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi'ne kiralıyor.

Bafra Belediye Meclisi imar komisyon üyeleri belli oldu!

Bafra Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısını gerçekleştirdi. Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantının gündemi şu maddelerden oluştu;

Saraylı Turistik ve Spor Tesisleri İnşaat İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Saraylı Turistik ve Spor Tesisleri İnşaat İşletme Anonim Şirketi, Beycan Saraylı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Bülent Saruhan Saraylı ve Saime Nurcan Saraylı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Akdeniz Turistik Tesisleri Haberi

Akdeniz Turistik Tesisleri

Akdeniz Turistik Tesisleri Anonim Şirketi Kemer Turizm Seyahat Acentesi Nişantaşı Şubesi, Jeans Charles Alin Fortoul tarafından 27 milyon TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Akdeniz Turistik Tesisleri Anonim Şirketi Kemer Turizm Seyahat Acentesi Nişantaşı Şubesi iş konusu; Şubenin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1) Türkiye'de Antalya yöresindeki Kemer tatil köyünde ve genel olarak Türkiye'de devletin izin vereceği her türlü turistik tesisin işletmesini üstlenmek, inşasını doğrudan veya dolayısıyla deruhte etmek, organize etmek, kontrol etmek, daimi surette bakımlarını temin etmek, dışarıdan veya içeriden gelecek turisti eğlendirmek ve vakitlerinin geçirilmesi için her türlü spor ve eğlence ve kültürel faaliyetlerde bulunmak, başkalarının yardımına başvurmak ve onlarla işbirliği tesis etmek, yeni turistik formüllerini tecrübesi ve tatbiki, özel ve tüzel kişilerle birlikte geziler tertip etmek ve...