26 / 04 / 2024

Akel Madencilik

Akel Madencilik

Akel Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Tekbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Nisbetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak, Uygur İş Merkezi'nde kuruldu.

Birinci Madencilik İnşaat Harfiyat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Madencilik İnşaat Harfiyat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Üsküdar'da, Abdul Kadir Birinci Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bergama Madencilik Akhisar’da iki tesis kurdu!

Perlit madenciliği alanında bölge lideri olmayı hedefleyen Bergama Madencilik, hem üretimini artırmak hem de katma değeri yüksek ürünlere imza atmak için atağa geçti. 100 milyon dolara iki tesis kuran şirket, üretim için gün sayıyor

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Bağcılar'da, Emir Yıldırım ve Muammer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Doruklar1 Petrol Ürünleri İnşaat Gıda Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Doruklar1 Petrol Ürünleri İnşaat Gıda Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, Bişar Doruk Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Veda Turizm Madencilik Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Veda Turizm Madencilik Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi, Osman Yücel Şube Müdürlüğü'nde 1.000 TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.

Akel’den sevgiliye birbirinden güzel hediye!

Akel’in davul fırından ocağa, elektrikli ızgaradan barbeküye, pizza tavasından tost makinesine 40 değişik üründen oluşan hediye seçenekleri sevgilisine sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak isteyenlere sesleniyor

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yasin Ocak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Hamidiye Enerji İnşaat Madencilik Veri Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamidiye Enerji İnşaat Madencilik Veri Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bilgen, Ersay Mühendislik tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Vadi Isı Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Isı Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sivrikaya tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Sultangazi'de kuruldu.

Mesken Yapı İnşaat ve Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Yapı İnşaat ve Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Uçar, Zeliha Uçar Tokay, Emin Araz, Gökhan Özen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kurt Kardeşler Gayrimenkul Hayvancılık İnşaat Restaurant Madencilik Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kurt Kardeşler Gayrimenkul Hayvancılık İnşaat Restaurant Madencilik Sanayi Ticaret Şirketi, Hüseyin Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Bakırköy, Florya, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Gunesh İnşaat Mühendislik Mimarlık Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gunesh İnşaat Mühendislik Mimarlık Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi, Oktay Gündoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Bahçelievler Mahallesi, İzettin Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Akel Madencilik Haberi

Akel Madencilik


Akel Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Tekbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. 


Akel Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  Madencilik a) Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi;  b) Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak.  c)İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak.  d)İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları,kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ihracatını...