24 / 04 / 2024

Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş.

Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş.

Akfen GYO, Rusya'daki oteline finansman sağladı

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

B M Global Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bulut Muhammet Mert tarafından kuruldu.

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Z Satış Danışmanlığı Ve Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elif dikici tarafından kuruldu.

Akfen Gayrimenkul'ün sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akfen Gayrimenkul'ün 1 milyar TL olan kayıtlı sermayesi 6 milyar 500 milyon TL'ye çıkarıldı.

Akfen Gayrimenkul, Gar AVM projesine ortak oldu!

Akfen Gayrimenkul, geçtiğimiz yıl tartışma konusu olan Kadıköy’deki Gar AVM projesini yapan Fıratcan İnşaat’a ortak oldu. 193 milyon liralık projeyi hayata geçirecek olan Fıratcan İnşaat’ın yüzde 51’i için Akfen, 59 milyon lira ödeme yaptı.

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin fon birim fiyatı 1,613809 TL!

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun 31 Aralık 2019 tarihi itibarıyla fon birim fiyatı 1,613809 TL...

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin fon pay fiyatı 1,602788 TL!

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun 1 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla fon birim fiyatı 1,602788 TL...

İstanbul’da gayrimenkul ticareti hız kaybetmiyor!

İstanbul’un doğu yakasından neredeyse Kocaeli’ye kadar dolan ve projeleşen alanlar artık pek çok yatırımcıyı İstanbul’un batısına yönlendiriyor. İstanbul’da gayrimenkul ticareti, hız kaybetmiyor. 

Ota Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Ota Gayrimenkul Ticareti Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga     Sivri tarafından kuruldu. 

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi 2019 değerleme şirketini seçti!

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi 2019 yılı için TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin fon pay fiyatı 0,997795 TL!

Akfen Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun 11 Ocak 2019 tarihi itibarıyla fon birim fiyatı 0,997795 TL...

Akfen Gayrimenkul kar dağıtacak mı?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 hesap dönemine ait finansal tablolarında yasal mevzuata göre dağıtılabilir kar oluşmadığından, kâr dağıtımı yapılmayacağına karar verdi..

Dnata İst Turizm Ve Gayrimenkul Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dnata İst Turizm Ve Gayrimenkul Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sait Beyolu tarafından kuruldu.

Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş. Haberi

Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş.

Akfen GYO tararafından Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:
Akfen Holding A.Ş.' nin bağlı ortaklığı olan Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.' nin bağlı ortaklığı olan Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş.' nin Hollanda' daki iştiraki ve Rusya' da ki otel yatırımları için kurulan şirketlerin sahibi olan Russian Hotel Investments B.V ile International Finance Corporation (IFC-Uluslararası Finans Kurumu) ve European Bank for Reconstruction and Development (EBRD- Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası) arasında 45,2 milyon Avro tutarında proje finansmanı sağlanmasına ve Russian Hotel Investments B.V.' ye toplam % 15 oranında katılım sağlanmasına dair taraflarca mutabık kalınmıştır. Ortaklık Sözleşmesi görüşmeleri devam etmekte olup, Şirketimizin sözkonusu proje finansmanında hissesi oranında ve sözleşmede belirlenen şartlarda sponsorluğu bulunmaktadır.

Detaylı...