19 / 04 / 2024

Akfen Holding borçlanma aracı ihracı

Akfen Holding borçlanma aracı ihracı

Akfen Holding'in 5 yıla kadar vadeli 600 milyon TL nominal değerine kadar borçlanma araçlarının ihraç edilmesine ilişkin ihraç belgesi onaylandı...

Nurol Holding 1 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Nurol Holding tarafından 1 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesi ve eki yayınlandı.

Nurol Holding 500 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesini yayınladı!

Nurol Holding tarafından 500 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesini yayınlandı...

Akfen Holding 600 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Akfen Holding'in 5 yıla kadar vadeli 600 milyon TL nominal değerine kadar borçlanma araçlarının ihraç edilmesine ilişkin ihraç belgesi onaylandı...

Rönesans 1,5 milyar TL'yi aşmayacak borçlanma aracı ihraç edecek!

Rönesans Holding, 7 Ocak 2019 tarih ve 2 nolu Yönetim Kurulu toplantısında 1 milyar 500 milyon TL tutarı aşmayacak şekilde, borçlanma aracı ihraç edilmesi amaçlı SPK' ya başvuru yapılmasına karar verdi...

Akfen Holding 600 milyon TL'lik ihraç yapacak!

Akfen tarafından 600 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesini yayınladı.

Akfen Holding bölünme sözleşmesini pay sahipleri inceleyecek!

Akfen Holding Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün bölünme sözleşmesinin pay sahiplerinin incelenmesine hazır bulunduracağını açıkladı.

İnanlar İnşaat 100 milyon TL'lik borçlanma senedi ihraç edecek!

İnanlar İnşaat 100 milyon TL tutara kadar, bir veya birden fazla defada ve yurtiçinde halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılacak şekilde borçlanma aracı ihraç edecek.

Akfen Holding esas sözleşmesini güncelledi!

Akfen Holding, esas sözleşmesinde güncelleme yaptı. Akfen Holding güncellediği esas sözleşmesini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı. İşte Akfen Holding'in esas sözleşmesi..

Akfen Holding genel bilgi formu!

Akfen Holding, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin genel bilgi formunu paylaştı. Holding, GYO'nun ödenmiş sermayesini 184 milyon TL olarak açıkladı.

Akfen Holding 6. kupon ödemesini yaptı!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 60 milyon TL tahvilin 6. kupon ödeme dönemine ilişkin 1 milyon 973 bin 998,67 TL faiz ödemesi bugün yapıldı.

Akfen Holding'in 7. kupon ödeme faizi yüzde 2,95!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 60 milyon TL tutarındaki tahvilin bugün yapılacak olan 7. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 2,95 olarak kesinleştirildi.

Akfen Holding hisseleri bölünüyor!

Akfen Holding, tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada bölünme ile ilegili yönetim kurulu kararı yayınlandı.

Akfen Holding'in sermaye artırımı tescillendi!

Akfen Holding'in 247 milyon 80 bin 686 TL olan sermayesinin iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle 420 milyon TL artırılarak 667 milyon 8 bin .686 TL'ye çıkarılması işlemi 27 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla tescil edildi.

Akfen Holding borçlanma aracı ihracı Haberi

Akfen Holding borçlanma aracı ihracı

Akfen Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurt içinde borçlanma aracı İhraç Belgesinin SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Akfen Holding'in 12 Haziran 2019 tarihli açıklamasına konu olan; yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 5 yıla kadar vadeli 600 milyon TL nominal değerine kadar borçlanma araçlarının ihraç edilmesine ilişkin ihraç belgesi, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 11 Temmuz 2019 tarih ve 40/905 sayılı kararı ile onaylandı.

Akfen Holding'in KAP açıklaması:
12.06.2019 tarihli açıklamamıza konu olan; yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 5 yıla kadar vadeli 600.000.000 TL nominal değerine kadar borçlanma araçlarının ihraç edilmesine ilişkin ihraç belgesi, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 11.07.2019 tarih ve 40/905 sayılı kararı ile onaylanmış olup, söz konusu ihraca ilişkin Başvuru Formu, İhraç Belgesi ve İhraç Belgesi...