20 / 04 / 2024

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Kaan Ayyıldız İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Ayyıldız İnşaat Anonim Şirketi, Kaan Ayyıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Konutları başvuruları!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Konutları başvuruları bugün başladı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvurusu!

İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvurusu 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi fiyat!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi fiyat listesine göre 72 bin 590 TL'den başlıyor. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuru!

TOKİ Bursa İnegöl Konutları fiyatları 72 bin 590 TL'den başlıyor. Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi TOKİ başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlıyor.

Manisa Akhisar'da asfalt çalışması tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar ilçe ziyaretleri kapsamında Topluca grup yollarında yürütülen 29 kilometrelik asfalt çalışmasını da inceledi. Memiş, asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Manisa Akhisar'da inşaatta göçük: 4 yaralı!

Manisa Akhisar'da inşaatta duvarın çökmesi sonucu 4 işçi göçük altında kaldı.112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan 4 işçi Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Akhisar Arena'ya isim önerisi!

Akhisar'da yapımı yarım kaldıktan sonra belediye meclisi kararıyla inşaatı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen yeni stadın adının, "Zeytin Arena" olması önerisi geldi.

Manisa Akhisar'ın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 95 mahalle projesi kapsamında Akhisar’da başladığı içme suyu ve kanalizasyon hatlarındaki yenileme çalışmaları devam ediyor.

Akhisar Arena'yı Gençlik ve Spor Bakanlığı yapacak!

Akhisar Arena'nın yapım işi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek. Yapımı yarıda kalan Akhisar Arena'nın tamamlanması için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi yetkisi verildi.

Akhisar Arena'yı Gençlik ve Spor Bakanlığı tamamlayacak!

Manisa'da Akhisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Akhisar Arena Stadı'nı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tamamlayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün stadı yapma talebi ise kabul edilmedi.

Akhisar-Gölmarmara karayolu mecliste konu oldu!

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar-Gölmarmara karayolunda yapılan bir kavşağa ve yaşanan kazalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, duble yolun ve kavşakların standartlara uygun yapılıp yapılmadığını sordu..

Akhisar Stadı ne zaman tamamlanacak?

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar Stadı'na ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a stadın ne zaman tamamlanacağını sordu..

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker Haberi

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker

Akhisar ilçesine bağlı okulların renovasyon projelerinde kullanılmak üzere yer ve duvar seramiği desteğinde bulunan Graniser’e Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Sn.Kaan Peker tarafından teşekkür plaketi verildi.


Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu’na plaketi takdim eden Akhisar Milli Eğitim Müdürü Sn.Süleyman Mermer, yapılan seramik desteği ile özellikle köylerde bulunan okullarda yenilemeler yaptıklarını, artık çocukların daha temiz bir ortamda sağlıklı bir şekilde eğitim aldıklarını ifade etti.


İlk olarak kendi bölgelerindeki okullara destek amaçlı yola çıktıklarını ifade eden Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu “ Kurulduğumuz günden itibaren başta kendi bölgemizdeki eğitim kurumları olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi birçok okula seramik desteğinde bulunduk. Her çocuğun  sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim görmesi en büyük hedefimiz. Çünkü geleceğimizin mimarı...