24 / 04 / 2024

akıllı ev çözümleri

akıllı ev çözümleri

Siber saldırılarda internete bağlı buzdolabı, klima, TV gibi cihazların kullanılması BTK’yı yeni çözümler üretmeye yöneltti. Akıllı evlere siber önlem sağlandı.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Airfryer yağsız fritöz 1.459 TL'ye, akıllı robot süpürge 6.899 TL'ye buharlı ütü 349 TL'ye düştü! ŞOK market kataloğu!

ŞOK 27 Mayıs 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Airfryer yağsız fritöz 1.459 TL'ye, akıllı robot süpürge 6.899 TL'ye buharlı ütü 349 TL'ye düştü. 

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 

Elinde dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş ''akıllıca değil'' diyerek uyardı! Başınızı taştan taşa vuracaksınız!

Piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olanlar ve dolar yatırımı yapanlara ''akıllıca değil'' diyerek uyarıda bulundu. Başınızı taştan taşa vuracaksınız! İşte İslam Memiş dolar yorumu...

MediaMarkt'dan 33 akıllı telefona şaşırtıcı indirim! Fiyatları duyunca şok olacaksınız! 2022 Mart Fiyat Listesi...

MediaMarkt'dan 33 akıllı telefona şok edici dev indirim indirim geldi! Fiyatları duyunca çok şaşıracaksınız! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi.

Dorçe Prefabrik Avustralya'da akıllı konut üretiyor! 

Modüler bina çözümleri sağlayan Dorçe Prefabrik, Avustralya'da akıllı konut teslimlerini gerçekleştirdi.

Yabancılar eşyalı ve akıllı ev istiyor!

Türkiye'de yabancıya konut satışı, Ağustos ayında uçuşların yeniden açılmasıyla artmaya başladı. Türkiye'den ev alan yabancılar genel olarak akıllı ve eşyalı konutlara yöneliyor. 

Wilo akıllı şehirlere akıllı çözümler sunuyor!

İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte ortaya çıkan akıllı şehirler yaşam standartları geliştirmesi açıcısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Wilo  Ar-Ge yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Z kuşağının gayrimenkul tercihi: Akıllı evler!

ADNKS sonuçlarına göre, Z kuşağının gayrimenkul tercihi geleneksel olmayan öncelikler oldu. İnternet ve cep telefonuyla büyüyen gençlerin ilk tercihi akıllı evler oldu.

Somfy'den yüksek konfor için akıllı çözümler!

Akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy’nin motorlu pergola çözümleriyle restoran ve kafelerde bahçe keyfine yüksek konfor katılıyor...

Akıllı ev ne?

Son yıllarda sıkça duyduğumuz akıllı ev konsepti hayatımızın içine iyice girmiş durumda. Peki akıllı ev ne? Akıllı ev bize ne sağlar? Akıllı evle enerji tasarrufu yapabilir miyiz? İşte detaylar...

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

akıllı ev çözümleri Haberi

akıllı ev çözümleri

Siber saldırılarda internete bağlı buzdolabı, klima, TV gibi cihazların kullanılması BTK’yı harekete geçirdi. Cihazların kaydı tutulup, üretici veya ithalatçı firmalar puanlandırılacak. Operatöre de sorumluluk geliyor.

15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından artan siber saldırılara karşı yeni önlemler geliyor. Siber saldırılarda bilgisayarların yanı sıra internete bağlı cihazların da kullanılması Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nu (BTK) harekete geçirdi. Evlerde kullanılan akıllı buzdolabı, klima gibi internete bağlı cihazların 'zombileştirilerek' sistemlere saldırması ihtimaline karşı BTK, 4 aşamalı denetim mekanizması hazırladı. Evlerdeki akıllı cihazların üreticisi ya da ithalatçısı konumunda bulunan firmaların kayıtları tutulacak. Ürünlerin sızmaya karşı korunaklı olup olmadığına karşı firmalar puanlandırılacak. Akıllı evlere yönelik siber tehditlerin bertaraf edilmesinde öncelikli sorumluluk ise bu evlere internet hizmeti sunan mobil operatörlerde olacak. Operatörler siber saldırı...