24 / 04 / 2024

Akıllı evlere talep artıyor

Akıllı evlere talep artıyor

İstenilen yer ve zamanda akıllı telefonlardan veya tabletlerden evinizi izleyebilmenizi sağlayan sistemler İstanbul Dünya Güvenlik Fuarı'nda ziyaretçilere tanıtılacak. Tayvan'ın güvenlik firmaları, İSAF Fuarı'na çıkarma yapacak.

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge'de büyük indirim! İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge indirimli fiyatı

Günümüzün en popüler ürünleri arasında yer alan akıllı robot süpürgelere talep her geçen gün daha da artıyor. Peki Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge ne kadar? İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge fiyatı...

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

Akıllı şehirlerde elektrikte yüzde 50 tasarruf!

Gelişen teknoloji, kullandığımız aletlerden evlere hatta şehirlere kadar birçok alışkanlığı değiştiriyor. Akıllı şehirler de son yıllarda öne çıkan ve insanların hayatını kolaylaştırmanın yanında ciddi tasarruf imkanı sunuyor.

Akıllı evlere siber önlem!

Siber saldırılarda internete bağlı buzdolabı, klima, TV gibi cihazların kullanılması BTK’yı yeni çözümler üretmeye yöneltti. Akıllı evlere siber önlem sağlandı.

Batman'da akıllı evlere rağbet artıyor!

Son yıllarda lüks konut projeleriyle adından sıkça söz ettiren şehirlerin arasında ilk sıralarda yer almaya başlayan Batmanda yapılan evlerin büyük çoğunluğunda akıllı ev sistemleri kullanılmaya başlandı.

Akıllı evlere talep artıyor!

İstenilen yer ve zamanda akıllı telefonlardan veya tabletlerden evinizi izleyebilmenizi sağlayan sistemler İstanbul Dünya Güvenlik Fuarı'nda ziyaretçilere tanıtılacak. Tayvan'ın güvenlik firmaları, İSAF Fuarı'na çıkarma yapacak.

Somfy ile evlere akıllı perdeler geliyor!

Somfy, evlerde yüksek konfor için teknolojinin perdesini ardına kadar açıyor. Perdelerinizi tek tuşla açıp kapayabildiğiniz akıllı perde sistemleri ile hayat çok daha kolaylaşıyor ve çözüme kavuşuyor.

Gelişmiş sensör teknolojisiyle evler artık daha akıllı!

Akıllı telefon, akıllı saat, akıllı araba derken sıra geldi akıllı evlere. Özel sensörlerle birbirine bağlanmış elektronik eşyalı bu evler, dijital bir monitör veya telefon üzerinden kolayca kontrol edilebiliyor.

Ankara ONS İncek akıllı ev teknolojisi sunuyor!

Akıllı ev teknolojisinin en yüksek standartları kullanılarak oluşturulan ONS İncek Residence projesi , sağladığı ayrıcalıklı dünyası, gördüğü yoğun talep ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

Akıllı evlere talep artıyor Haberi

Akıllı evlere talep artıyor

Asya'nın teknoloji merkezi, zeka destekli akıllı güvenlik çözümleri üretmede dünya lideri olan Tayvan'ın güvenlik firmaları, İstanbul Fuar Merkezi'nde 19. kez düzenlenen İSAF Fuarı'na çıkarma yapacak. Kapsadığı sektörlerin yurt içindeki tek organizasyonu ve bölgenin en büyük etkinliği olan İSAF, 17-20 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. 


Tayvan'ın güvenlik sektörünün önde gelen şirketleri, "Toplam Güvenlik Çözümü ve Konfor" konsepti ile düzenlenecek olan İSAF Güvenlik Ticaret Fuarı'nda, İstenilen yer ve zamanda akıllı telefonlarınızdan veya tabletlerinizden evinizi izleyebilmenizi sağlayan Z-Wave Ev Kontrol Otomasyonu gibi dünya standardmdaki ödüllü son teknoloji ürün gruplarını görücüye çıkaracaklar. 

Tayvan güvenlik sektörünün önde gelen firmaları olan Advantech, Plustek, Planet Technology ve Engenius gibi markalar, ISAF'ta, en gelişmiş ürünlerini Türkiye pazarına tanıtıyor olacaklar. 


Araştırma şirketi Memoori'ye göre güvenlik ve emniyet sektörünün küresel değeri, 2014 yılına kıyasla...