20 / 04 / 2024

Akıllı kilit sistemi iyi mi

Akıllı kilit sistemi iyi mi

Günlük, haftalık ya da aylık ev kiralama alanında lider platform HemenKiralik.com tarafından geliştirilen ve sektörün işlem kaydı, güvenlik ve kiracı memnuniyeti sorunlarına çözüm bulan “Akıllı Kilit Sistemi” EMITT’te tanıtıldı...

Tefal RG8577 X-Plorer Serie 75 S Max Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge kaç TL? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge, iki aşamalı temizleme sistemi ve dört kademeli su kapasitesiyle evinizde ihtiyaç duyduğunuz her noktaya giderek kusursuz bir temizlik performansı sunar.

Akıllı ev sayısı 800 milyon dolar yatırımla 2.7 milyona çıkacak!

Türkiye’de tam olarak yaşayanların hayatına girmeyen akıllı ev sistemi herkes tarafından biliniyor. Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Gürsoy, "2022’de akıllı ev sayısı 800 milyon dolar yatırımla 2.7 milyona çıkacak” dedi.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Akıllı santral sistemi emlak satışlarını artıracak!

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, uygulamaya geçirilen akıllı santral sisteminin emlak satışlarını artıracağını söyledi.

Taşdelen İnşaat İzmir Menderes'teki akıllı daireleriyle dikkat çekiyor!

İzmir Menderes'te Barbaros Mahallesi'nde yapılan 9 blok 57 daireli sitede satışlar devam ediyor. Akıllı ev sistemi ile dizayn edilen, otel konforundaki dairelerin 2 ve 3 katlı olması alıcıların gözdesi oldu.

Proline'den Akıllı Güvenlik Yönetim Sistemi!

Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve mevcut sistemlerle entegre olabilme kabiliyetine sahip yerli yazılım ile şehirler, “Güvenli ve Akıllı Şehirler” kriterlerine uygun güvenlik seviyesine yükselirken tek bir noktadan merkezi yönetim de sağlanıyor.

Amasya Hükümet Konağı akıllı bina sistemiyle donatıldı!

Amasya Hükümet Konağı’nın makam odası ve toplantı salonu akıllı bina sistemi ile donatıldı. Vali Çomaktekin, “Bu sistemlerin projeye dahil edilmesiyle birlikte binamızın tamamlanması planlanandan bir miktar daha fazla zaman aldı. " dedi.

Balıkesir'e robotik-akıllı otopark inşa edilecek!

Balıkesir ve Türkiye’de birçok büyük projeyle ilklerin altına imzasını atan Başkan Uğur, ulaşımı rahatlatacak ve kent içindeki otopark kapasitesini arttıracak 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark sistemi için ilk adımı attı.

Akıllı kentlerin bilişim altyapısı kuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, akıllı kentler konsept projeleri arasında gerçekleştirdiği "Bulut Kent Bilgi Sistemi" ile tüm belediyelere bilişim altyapısı sağlıyor.

Ardahan Akıllı Kentler-Bulut Kent Bilgi Sistemi tanıtıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın “Akıllı Kentler-Bulut Kent Bilgi Sistemi” projesi yapılan toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. İdris Güllüce, projenin pilot kentlerinin Belediye Başkanları ve çok sayıda konuk katıldı

Akıllı Kentler Projesi bugün tanıtılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bugün "Akıllı Kentler - Bulut Kent Bilgi Sistemi" tanıtım toplantısı düzenlenecek. Bulut teknolojileri kullanılarak yaklaşık 400 milyon lira tasarruf edilmesi planlanıyor.

Bircom akıllı dokunmatik ekranı konut ve ofislere taşıyor!

Gayrimenkul sektörü teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdürüyor. Akıllı telefon ve tabletlerde sıklıkla kullanılan Android işletim sistemi, dokunmatik ekranlı iç paneller ile şimdi de yaşam alanlarına taşınıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi akıllı kavşak çalışmalarına başladı!

Dünyanın pek çok gelişmiş kentinde uygulanan akıllı, çevreci, engelli dostu “Tam Adaptif Trafik Yönetim, Denetim ve Bilgilendirme Sistemi”ni Türkiye’de ilk kez İzmir’de devreye almak isteyen Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarına başladı.

Akıllı kilit sistemi iyi mi Haberi

Akıllı kilit sistemi iyi mi

61 ülkede günlük, haftalık ya da aylık olmak üzere esnek sürelerde ev kiralamak isteyenlerle ev sahiplerini buluşturan internet platformu HemenKiralik.com, esnek süreli ev kiralama sektöründe “Akıllı Kilit Sistemi” ile devrim yaratacak bir teknolojik yeniliği bu yıl on sekizincisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tanıttı.

Sistem nasıl çalışıyor?

Dünyada hızla büyüyen ve tüm ülkelerde hizmet standartlarının oluşturulmaya çalışıldığı alternatif konaklama sektöründeki önemli sorunlara çare olacak yeni uygulama, kiralanan evlerin kapılarına Akıllı Kilit Sistemi’nin yerleştirilmesiyle başlıyor. HemenKiralik.com tarafından, sitede ilanı yayınlanan evlere sözleşme karşılığında ve herhangi bir işlem ücreti alınmadan takılan sistem sayesinde, evin kiralama süresi, giriş-çıkış bilgileri ve evi kiralayan kişinin kimlik bilgileri gibi veriler kayıt altına alınıyor. Sistem kapsamında ayrıca, Akıllı Kilit Sistemi’ne sahip evler, yalnızca evi...