24 / 04 / 2024

Akın Tekstil nerede

Akın Tekstil nerede

Akın Tekstil A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Çırpıcı Deresi Kent Parkı projesi için çıkan haberlerde Akın Tekstil'in de adının geçtiğini fakat henüz kendilerine böyle bir teklifin gelmediğini açıkladı...

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Beşaltı tarafından kuruldu.

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Aktaş Akıncı Tekstil Fabrikası icradan satışta!

Gaziosmanpaşa 3.İcra Dairesi, Arnavutköy, Hadımköy Hoşkadem'deki Aktaş Akıncı Tekstil Fabrikası'nı satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihale bedeli 32 milyon 808 bin TL olarak belirlendi.

Akın Tekstil'in Bakırköy arazisi için pazarlık başlıyor!

İBB Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı Kamulaştırma Müdürlüğü tarafından Akın Tekstil'e gönderilen yazı ile Bakırköy-Osmaniye arazisinin tamamının pazarlık suretiyle 15 gün içinde Kamulaştırma Müdürlüğüne müracaat edilmesinin istenildi.

Akın 688 nerede?

Satışlarının 1 Mart itibariyle başlaması planlanan Akın 688 Konutları'nda 664 tane konut ve 24 tane ticari ünite yer alıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Akın 688 nerede?

Muğla'da vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti!

Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti. Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler plajlarda serinlemeye çalıştı.

Tuz Gölü'ne turist akını!

Ankara, Aksaray ve Konya'nın ortasında yer alan Tuz Gölü, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Şereflikoçhisar sınırındaki gölde ayakkabılarını çıkararak yürüyen yerli ve yabancı turistler, bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Akın Adıgüzel: Balıkesir depreme hazırlıklı olmalı!

Jeofizik Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Akın Adıgüzel, 17 ağustos Marmara ( Gölcük depreminin 15.yılında, yaptığı yazılı bir açıklama ile deprem gerçeğine dikkat çekti.

Uşak'ın çevreyolu sorunu çözülüyor!

Uşak'ın çevreyolu sorunu çözülüyor. Uşak'ın AK Partili Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ankara'da yaptıkları temaslar sonucu köprülü kavşak ve çevre yolu konusunda önemli gelişmeler sağladıklarını söyledi.

Güneydoğu Bölgesi'nden Doğu Karadeniz'e turist akını!

Güneydoğulu turistler tatil için Doğu Karadeniz Bölgesi'ni tercih ediyor. Yapılan yeni yollarla ulaşım imkanlarının kolaylaşması ve güvenlik risklerinin asgariye inmesi Güneydoğulu turistlerin Rize'ye akın etmesine neden oldu.

Akın Tekstil nerede Haberi

Akın Tekstil nerede

Akın Tekstil tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Çeşitli basın yayın kuruluşlarında ve internet sitelerinde Çırpıcı Deresi Kent Parkı projesi veya benzeri adlar altında haberler çıkmakta, bu proje kapsamına Şirketimizin; İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi ,192 ada, 24 parsel sayısında kayıtlı gayrimenkulün de dahil edileceği yine bu haberlerin bazılarında yer almaktadır. 


Haberlere konu bu proje ve özelde de şirketimiz adına kayıtlı gayrimenkul hakkında Şirketimiz nezdinde herhangi bir makam tarafından bir girişim olmadığı gibi Şirketimize yapılmış bir bilgilendirme ya da tebligat da söz konusu değildir. Bu konuda bir gelişme olduğu takdirde gerekli bilgilendirme...