29 / 03 / 2024

akiş gyo yönetim kurulu üyeleri

akiş gyo yönetim kurulu üyeleri

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 28 Aralık'ta yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyelerini ve bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçecek.

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyeleri sorumluluk davası güncelleme!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Şirket Yönetim Kurulu Üyeleri aleyhine sorumluluk davası açılması hakkında güncellemelerini yayınladı.

Akiş GYO yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı.

Akiş GYO yönetim kurulu üyeleri hakkında açıklama yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu üyeleri Türk Ticaret Kanunu'nun 390/4 maddesi uyarınca bazı kararlar aldı...

Mistral GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Mistral GYO yönetim kurulu komitelerini belirledi. İşte o üyeler...

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Haşmet Aslan, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinden istifa etti!

Trend GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haşmet Aslan istifa etti. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

İsmail Tarman, yeniden Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu tarafından, kurul üyeleri seçildi. Bu kapsamda İsmail Tarman Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Tarman ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu. 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Kubilay Aykol, İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu'nun 1 Ekim 2021 tarihinde yapılan toplantısında; Neşe Gülden Sözdinler'in istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Akiş GYO'nun aktif büyüklüğü 6,4 milyar TL oldu!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO tarafından 2021 ilk yarıyıl finansal sonuçları duyuruldu. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ata GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşte Ata GYO'nun yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Avrasya GYO Yönetim Kurulu'nun 9 Haziran 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine ilişkin tebliği gereğince yönetim kurulu üyeleri seçildi. 

akiş gyo yönetim kurulu üyeleri Haberi

akiş gyo yönetim kurulu üyeleri

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 28 Aralık'ta yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyelerini ve bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçecek.


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzca,

Şirketimiz tarafından 28.12.2016 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Gündeminde, ‘Yönetim Kurulu üyelerinin ve Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinin seçilmesi ve görev sürelerinin belirlenmesi' maddesinin yer alması nedeniyle;

 1- Aday Gösterme Komitesi'nin görevlerini yürütmekte olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin 01.12.2016 tarihli raporu ile bağımsız yönetim kurulu üye adaylıkları uygun bulunan Sayın Ayşe Selen KOCABAŞ, Sayın Recep Yilmaz ARGÜDEN  ve Sayın Füsun Akkal BOZOK'un Bağımsız Üye Adaylıklarının Yönetim Kurulumuzca da onaylanmasına ve Olağanüstü Genel Kurul'a sunulmasına,  

 2- İşbu karar doğrultusunda Şirketimizin kurumsal internet sitesinde ve www.kap.gov.tr adresli Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklanacak olan ‘Olağanüstü Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı' içerisinde Yönetim Kurulu Üye...