19 / 04 / 2024

Akkent Konutları ekonomi

Akkent Konutları ekonomi

Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri’nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı.

Çin'deki emlak krizi: Ev sahipleri ve uluslararası ekonomi ne durumda?

Çin'deki birçok insan, ülkenin en büyük inşaat şirketlerinden bazıları tarafından sunulan ön satış fırsatları aracılığıyla, hala inşa edilmemiş konutları satın almak için ipotekli borçlanma yolunu tercih etti. Ancak, bu şirketlerin karşılaştığı borç sorunları, uluslararası ekonomi için endişe kaynağ

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu...

Başakkent Gölet Konutları fiyatları!

Toplam 894 adet dairenin yer aldığı Başakkent Gölet Konutları fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 204 bin TL'den başlıyor...

Akkent 6 2018 sonunda teslim!

Ankara’daki Akkent Konutları’nın mimarı, Ünal Akpınar A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve Akkent Konutları’nın 6’ıncı etabı olan, ‘Akkent 6 AVM Ev-Ofis’ projesinde çalışmalar devam ediyor.

Ankara Akkent 6'da dükkan satın alma fırsatı!

Akkent konutlarının 6. Etabı olan Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanlar satışa açılıyor.

Akkent Paradise Gardens Residence'dan ev almanın tam zamanı!

Batıkent Kardelen semtinin çehresini değiştiren Akkent Konutlarının yeni projesi Akkent Paradise Gardens, sakinlerine çok özel bir dünya sunuyor.

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Batıkent Akkent Paradise Gardens fiyatları!

Batıkent Akkent Paradise Gardens fiyatları konutların metrekarelerine göre değişiyor. 2017 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanan proje 8 blok halinde yükseliyor.

Akkent Paradise Konutları Ankara fiyatları!

Akkent Paradise Konutları Ankara fiyatları 305 bin liradan başlayarak yükseliyor. Akkent Paradise Gardens Ankara projesinde 432 daire, 36 cadde mağazası ve Akkent Çarşı AVM yer alıyor...

Akkent Paradise Gardens Rezidans fiyat!

Akkent Paradise Gardens Rezidans fiyat listesi konutların planlarına göre değişiyor. Ünal Akpınar İnşaat imzası ile yükselen projede 432 konut ve 36 cadde mağazası yer alıyor.

Denizli'de TOKİ Konutları'nın kura çekimi yapıldı!

Heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekimine katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci, haziran ayından önce açıkladıkları 25 bin konut projesi hakkında da bilgi verdi.

Nihat Zeybekçi Denizli TOKİ konutlarının kura çekilişine katıldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Denizli'nin Babadağ ilçesinde heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekim törenine katıldı.

Akkent Konutları ekonomi Haberi

Akkent Konutları ekonomi

Anonim şirketin limited şirkete göre daha avantajlı olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Şükrü Kızılot, şirket sahiplerini uyardı ve “limited şirketinizi bir an önce anonim şirket haline dönüştürün’’ dedi.


13 Ekim Dünya Konut Günü dolayısıyla İvedik OSB ev sahipliğinde, Ünal Akpınar A.Ş’nin sponsorluğunda İvedik Organize Sanayi Bölgesi Toplantı ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını OSTİM OSB Başkanı Hasan Gültekin ve Ünal Akpınar A.Ş. Genel Müdürü Birol Akpınar yaptı. Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Salih Zeki Salalı da konut sektöründeki yeni trendler hakkında bilgi verdi.


Prof. Dr. Şükrü Kızılot, seminerde yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi. “Torba Kanun”un 67 kanun ile 4 kanun hükmünde kararnamede değişiklik yaptığını anlatan Prof. Dr. Kızılot, TBMM’ye “torba” olarak gelen kanunun “çuval” olarak...