19 / 04 / 2024

akkent konutları temel atma

akkent konutları temel atma

504 dairelik Akkent Konutlarının temeli atıldı. 21. toplu konut hamlesi olan Akkent Konutlarının temel atma töreninde konuşan Karatay Belediyesi Başkanı Mehmet Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşümün önemli olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Silivri Belediyesi önderliğinde SİYTAŞ ve Saral İnşaat tarafından hayata geçirilen Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. 

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Giresun Dereli'de konut inşası için temel kazı çalışmaları başladı!

Giresun Dereli'de sel felaketi sonrasında büyük zarar gören vatandaşlar için inşa edilecek iş yerleri ve konutların inşası için temel kazı çalışmaları başladı. 

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu...

Başakkent Gölet Konutları fiyatları!

Toplam 894 adet dairenin yer aldığı Başakkent Gölet Konutları fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 204 bin TL'den başlıyor...

Akkent 6 2018 sonunda teslim!

Ankara’daki Akkent Konutları’nın mimarı, Ünal Akpınar A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve Akkent Konutları’nın 6’ıncı etabı olan, ‘Akkent 6 AVM Ev-Ofis’ projesinde çalışmalar devam ediyor.

Ankara Akkent 6'da dükkan satın alma fırsatı!

Akkent konutlarının 6. Etabı olan Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanlar satışa açılıyor.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

Temel Akdağoğlu: Düşük gelirli aileler ev sahibi olacak!

Temel İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Akdağoğlu gelir seviyesi düşük ailelerin ev sahibi olması için çok düşük maliyetli ve kolay ödeyebilecekleri konutlar yapacaklarını söyledi.

Gördes Sosyal Konutları teslim edildi!

Gördes Belediyesi Sosyal Konutlarının anahtar teslim töreni ile Şehir İçi Doğalgaz Hattı Temel atma töreni yapıldı.

akkent konutları temel atma Haberi

akkent konutları temel atma
Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi öncülüğünde kurulan 504 dairelik Akkent Konutlarının temeli atıldı. 21. toplu konut hamlesi olan Akkent Konutlarını temel atma töreninde konuşan Karatay Belediyesi Başkanı Mehmet Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşümün önemli olduğunu belirtti.
Başkan Hançerli, "Kentsel dönüşümü uygulayan belediyelerden bilisi de Karatay Belediyesidir. 13 bin 600 civarında daireye şimdiye kadar imza atılmıştır. Karatay Belediyesi işin bir yerinden giriyordu ve örnek teşkil ediyordu. Bu dönem de bunların 21. halkasındayız. Bundan öncesinde 7-8 toplu konut hamlesi var.
Büyükşehir Belediyemizle ve teşkilatımızla görüştük Bundan böyle Karata/ın bu orta bölgesinde, çöküntü alanlannı ve 21 mahalleyi içine alan bu bölgede, Büyükşehir Belediyemizle ortak bir imar revizyon çalışması yapıldı. 5-6 ay sonra imar çalışmalarım bitirip hemşehrilerimizin tapularım vereceğiz" dedi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek temeli...