23 / 04 / 2024

Akkuş Grup konut projeleri

Akkuş Grup konut projeleri

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

TOKİ Ordu Akkuş 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Akkuş’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Akkuş’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Ersin Ertuğrtul tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Fuzul Grup imzasıyla inşa edilecek Başakşehir Kayabaşı 7. Etap projesi için imzalar atıldı.

Akkuş Grup konut projeleri Haberi

Akkuş Grup konut projeleri

Mardinli Akkuş Grup, Türkiye’nin en büyük denim üreticilerinden. 25 yılda sektördeki ilk 10 üretici arasına giren grup, Mardin’deki tekstil fabrikalarından dünyanın önde gelen markalarına ihracat yapıyor. Capital’deki habere göre, geçen yıl 124 milyon TL ihracat yapan grubun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Abdülkadir Akkuş, yeni yatırım planını şöyle anlatıyor:

“FABRİKAYI 2 KATINA ÇIKARDIK”

“Tekstilde Mardin fabrikamızda büyümeye gittik. 3 bin metrekare olan kapalı alanı 8 bin metrekareye çıkardık. Bu yatırımla fabrikadaki çalışan sayısı 300’den 600 kişiye yükseldi. 300 kişilik yeni istihdam sağladık.

“YÜZDE 30 ARTIŞ HEDEFLİYORUZ”

Anadolu'daki diğer şehirlerde yatırım düşünmüyoruz. Ancak teşviklerde 6’ncı bölgede yer alan Mardin’e önümüzdeki günlerde yatırımı artırmayı planlıyoruz. Hedefimiz, bu yıl tekstilde ciroyu yüzde 30 oranında artırmak. Avrupa’dan Amerika’ya doğru ihracatımızı artırarak büyümek birinci önceliğimiz.”

“İNŞAAT VE KOZMETİKTELE BÜYÜYECEĞİZ” 

Lokomotif...