25 / 04 / 2024

AKM-Kızılay metro inşaatı

AKM-Kızılay metro inşaatı

Maltepe'de, Ankara Garı arkasında inşaatı devam eden AKM-Kızılay metrosu gar istasyonu inşaatındaki vinç, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi...

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Kızılay’dan KPSS şartsız personel alımı! 8 ilde 21 farklı kadro için alım yapılacak! Acele eden işi kapacak!

​​​​​​​Kızılay birçok ilde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 8 farklı şehir için 21 farklı kadroda alım yapılacağını açıklayan kurum, başvuru yapacak adaylardan KPSS puan şartı aramıyor.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Kızılay Şubat ayı için memur alımına başladı! Hemen Kızılay’da KPSS’siz memur olun! İşte başvuru şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını açıkladı. Farklı alanlarda yapılacak olan alımlar için başvuru şartları da belli oldu. İşte detaylar!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Kızılboğa tarafından kuruldu.

Kızılaslan Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılaslan Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyfettin Kızılaslan tarafından kuruldu.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nın yüzde 91'si tamam!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gar İstasyonu, Adliye İstasyonu ve Kızılay İstasyonu olacak şekilde 3 istasyonun bulunduğu AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda yüzde 92'lik genel ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

AKM-Kızılay metro inşaatı Haberi

AKM-Kızılay metro inşaatı

Başkent Ankara'da inşaatı devam eden Atatürk Kültür Merkezi-Kızılay Metrosu gar istasyonu inşaatında kullanılan vinç devrildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gar istasyonu inşaatında kullanılan  vinç yaklaşık 50 metre uzunluğundaydı. Vinç enüz belirlenemeyen bir nedenle Celal Bayar Bulvarı'na devrildi. Kazada, can ve mal kaybı yaşanmadı.

Kaza sebebi ile araç trafiğinde kısa süre aksama yaşandı. Vinç, inşaat işçileri ve olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kaldırıldı.