25 / 04 / 2024

akom ihalesi

akom ihalesi

AKOM Projesi’nde yer alan 28 adet iş yeri için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkılacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, ihale şartnamelerinin Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilebileceği kaydedildi.

Sakarya AKOM ihalesi bugün!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi için bugün ihaleye çıkıyor. İl Özel İdaresi’nden devralınan arazide hayata geçirilecek proje için ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek.

AKOM 8 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Projede ihale hazırlıklarımız tamamlandı. 8 Eylül Salı günü şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi’nin ihalesini gerçekleştireceğiz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi ihale için gün sayıyor!

Afet Koordinasyon Merkezi’nin ihalesine kısa süre içerisinde çıkacaklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada gerçekleştirilecek ihalenin hemen ardından projede çalışmalarının başlatılacağını kaydetti.

Sakarya AKOM'da yer alan iş yerlerinin ihalesi yapıldı!

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan iş yerlerinin satış ihalesi gerçekleştirildi. 

Sakarya AKOM'daki iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi’nde bulunan iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Sakarya AKOM'daki 28 iş yerinin ihalesi gerçekleşti!

AKOM Projesi’nde yer alan eczanelerin satış ihalesi gerçekleştirildi. Sakarya Büyükşehir Genel Sekreteri İbrahim, "İhaleye katılım sağlayan isteklilere teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Sakarya AKOM'daki 28 iş yerinin ihalesi 12 Mayıs'ta!

AKOM Projesi’nde yer alan 28 adet iş yeri için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkılacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, ihale şartnamelerinin Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilebileceği kaydedildi.

Sakarya AKOM işyeri ihalesi için başvurular başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, AKOM’un alt katında bulunan dükkanlar için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, isteklilerin bugünden itibaren ihale şartnamelerini Büyükşehir Belediyesi’nden temin edebileceği belirtildi.

Sakarya AKOM ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacağı açıklanan AKOM Binasının ihalesi gerçekleştirildi. Ören, “Projemizin şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İhalemize 2 firma teklif sundu. " dedi.

Sakarya AKOM ihalesi bugün!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi için bugün ihaleye çıkıyor. İl Özel İdaresi’nden devralınan arazide hayata geçirilecek proje için ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sakarya AKOM'un ihalesi yarın!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi için 8 Eylül Salı günü ihaleye çıkıyor. k. Büyükşehir Belediyesi, inşa edeceği AKOM ile afet yönetimine ilişkin teknik altyapısını da geliştirilmiş olacak.

Sakarya Akom ihalesi ne zaman yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre içerisinde kamuoyu ile paylaşılan Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde ihale hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nın ihalesi bugün! Saat 14.00'te!

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nda inşa ettirilen 31 adet konutun ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor. İhaleye başvurular, müzayede yapılacak olan salonun önünde kurulacak olan stant ve banka şubelerinden yapılabiliyor...

Ataşehir Finans Merkezi ihalesi resmen Ağaoğlu'nun!

Ataşehir Finans Merkezi ihalesi resmi olarak sonuçlandı. İhaleyi, 1 milyar 460 milyon TL'lik en yüksek teklifle Ağaoğlu Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş aldı...

TOKİ Küçükçekmece Göl Evleri'nin ihalesi yarın saat 14.00'te!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları'nda yer alan 31 adet konutun ihalesi yarın saat 14.00'te yapılıyor...

TOKİ Van Çatak'ta Anadolu Öğretmen Lisesi ihalesi 11 Aralık'ta!

Van Çatak İlçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde 1 adet 16 derslikli Anadolu Öğretmen Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi açık ihale usulü ile ihalesi ediliyor...

akom ihalesi Haberi

akom ihalesi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan iş yerleri için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkılıyor. Büyükşehir’den daha önce de yapılan açıklamada 28 adet iş yeri için ihaleye çıkılacağı açıklanmış, ihale şartnamelerinin ise Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilebileceği bilgisi aktarılmıştı.


Şartnameler Büyükşehir’de

Yapılan yeni açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı; “Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanındaki İl Özel İdaresi’nden devralınan arazide hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nin hemen yanında 28 adet de iş yeri bulunmaktadır. Daha önce kamuoyuna duyurulduğu üzere bu yapıların Büyükşehir Belediyesi eliyle 12 Mayıs Perşembe günü ihalesi gerçekleştirilecektir. İhaleye katılmak isteyen istekliler şartnamelerini Büyükşehir Belediyesi’nden temin edebilirler.”


İş Yerleri Nasıl Kullanılabilecek?

“İş yerleri için Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan planlama ise; zemin katta bulunan 14 işyerinin sadece eczane, gözlükçü...