26 / 04 / 2024

AKP Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz

AKP Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim 2019 Meclis Toplantısı'nda imar planı görüşülüp karara bağlandı.

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

Cemal Akın Bartın için yeni dönem projelerini anlattı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

Bartın'a teleferik müjdesi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini anlattı. Akın, ''TOKİ mevkiinde hayata geçireceğimiz alandan Gazhane Parkı’na teleferik yapacağız'' diye konuştu.

Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Bartın'da 100 yıl hizmet verecek projelere imza atıldı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, üretken belediyecilik anlayışıyla birçok çalışma ve projeyi Bartınlıların hizmetine sunan Bartın Belediyesi'nin başarılı bir yılı daha geride bıraktığını belirtti...

Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bartın Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, AKP Bartın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısında Bartın Merkez İlçe belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde yer alan köylerde 1/5000 ölçekli Revizyon+İlave Uygulama İmar Planına yapılan itirazların değerlendirilmesi ile ilgili görüşmelere çalışma süresi verilmesi kabul edildi.

Bartın Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Bartın Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda imar görüşüldü.

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü tanıtıldı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nün tanıtım toplantısına katıldı.

Bartın'da asfalt ve yol yenileme çalışmaları yapılıyor!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentte asfalt ve yol düzenleme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Bartın'daki terfi merkezleri Eylül ayında faaliyete geçiyor!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ''Yıllardır uğraş verdiğimiz ve başardığımız bu çalışma Bartın’ı daha sağlıklı bir şehir yapacak. Eylül ayı itibariyle hem terfi istasyonlarımızın, hem de arıtma tesisimizin faaliyete geçmesini planlıyoruz.''dedi.

AKP Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Haberi

AKP Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz

Yusuf Ziya Aldatmaz, 1965 Bartın doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimi Bartın Merkez'de tamamladı. Lisans eğitimi ve kısa dönem askerliği sonrası 4 nesilden beri devam etmekte olan aile mesleği olan gıda maddeleri toptancılığını babasından devralarak geliştirdi. 

2000-2002 yılları arasında Anavatan Partisi'nde Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. 2011 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi oldu. 


Bartın Kemerspor Kulubü Başkanlığı, Bartın Spor Kulubüyöneticiliği, Bartın Üniversite derneği yöneticiliği, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası disiplin kurulu başkanlığı, Bartın Toptancılar Sitesi yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptı. İl genel meclisi üyeliği görevinde bulundu.

5 Kasım 2017 tarihinde yapılan 6. olağan merkez ilçe kongresinde Ak Parti Merkez İlçe Başkanı seçildi. Aldatmaz, MÜSİAD Yönetim Kurulu ve Gaziler ve Şehitler Derneği’nin fahri üyesidir.

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den...