25 / 04 / 2024

akp muğla milletvekili adayı Hasan Kökten

akp muğla milletvekili adayı Hasan Kökten

İnşaat Mühendisi Hasan Kökten, AKP Muğla Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hasan Kökten kimdir? Hasan Kökten, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hasan Kökten...

Süleyman Girgin'den Muğla Cennet Koyu'na yapılması planlanan projeye tepki!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

Mürsel Alban'dan Muğla Akyaka imar planları tepkisi!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Akyaka'da yerel yönetimlerin görüşlerini alınmadan yapılmak istenen planının uygulanamayacağını söyleyerek, “Siz, buraları yeniden planlıyorsunuz ama Akyaka halkının görüşünü aldınız mı? Akyaka'nın nasıl oluştuğundan bilginiz var mı?” dedi.

Muğla Seydikemer'de ormanlık alan imara açılıyor iddiası!

Muğla CHP Milletvekili Mürsel Alban bugün TBMM’ye verdiği soru önergesinde Seydikemer ilçesinde 2 bin hektarlık ormanlık arazide yapılan ağaç kesimlerinin sebebini sordu.

Muğla için korkutan uyarı: 574 yapı riskli!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla’da 2017 yılından bu yana yürütülen çalışmalarda 286 binanın riskli olduğu bilgisini açıkladı. Alban, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na, “Muğla deprem bölgesi, insanlar beton tabutlar içerisinde yaşıyor. Tehlikenin farkında mısınız?” diye sordu.

TOKİ Muğla Milas Konutları için yer aranıyor!

Muğla Milas'ta yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ten açıklama geldi. Öztürk, toplu konutlar için yer arandığını söyledi.

Muğla Doğal Sit Alanları Araştırma Projesi iptal mi edildi?

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla Doğal Sit Alanlarının Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırma Projesi'nin iptal edilip edilmediğini sordu..

TOKİ Muğla Konutları'nın temeli Mart'ta atılacak!

Muğla merkez basını ile kahvaltıda bir araya gelen AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Muğla TOKİ temel atma töreninin en geç 2017’nin Mart ayında yapılacağını söyledi.

Muğla'daki Telmessos Antik Tiyatrosu'nun restorasyonu TBMM'de!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Telmessos Antik Tiyatrosu'nun restorasyon çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonu TBMM'de!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Osman Kaya Bulvarı'nda altgeçit yapılması talebi mecliste!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karagedik Mahallesi'nden geçen ana yola alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nda inceleme yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması TBMM'de!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması meclise konu oldu!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

akp muğla milletvekili adayı Hasan Kökten Haberi

akp muğla milletvekili adayı Hasan Kökten

Hasan Kökten kimdir?

İnşaat Mühendisi Hasan Kökten, AKP Muğla Milletvekili Adayı oldu. Hasan Kökten, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; " 01.01.1978 tarihinde Muğla ili, Milâs ilçesi, Çomakdağ Kızılağaç Köyün de dünyaya geldim. İlkokul öğrenimimi köyümüzün 2 derslikli okulumda tamamladım. Ortaokul eğitimimi Milas İmam Hatip Lisesi’nde, köyden taşımalı servisle tamamladım. 


Lise eğitimimi Muğla Turgutreis Lisesini 1994 yılında tamamladım.1994-1999 yılları arasında lisans eğitimimi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladım. Bu tarihten itibaren yaklaşık 2 yıl Muğla dışındaki illerde proje ve şantiye mühendisi olarak çalıştım. 


2001 yılında yedek subay olarak vatani görevi tamamladıktan sonra doğup büyüdüğüm kent, Milas’a döndüm. 1 yıl Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bayındırlık Biriminde amirlik görevi yaptıktan sonra istifa ederek 2003 yılı Ocak ayın da kendi mühendislik iş yerimi kurdum. 


2008...