27 / 04 / 2024

Hasan Kökten kimdir?

Hasan Kökten kimdir?

İnşaat Mühendisi Hasan Kökten, AKP Muğla Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hasan Kökten kimdir? Hasan Kökten, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hasan Kökten...



Hasan Kökten kimdir?

İnşaat Mühendisi Hasan Kökten, AKP Muğla Milletvekili Adayı oldu. Hasan Kökten, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; " 01.01.1978 tarihinde Muğla ili, Milâs ilçesi, Çomakdağ Kızılağaç Köyün de dünyaya geldim. İlkokul öğrenimimi köyümüzün 2 derslikli okulumda tamamladım. Ortaokul eğitimimi Milas İmam Hatip Lisesi’nde, köyden taşımalı servisle tamamladım. 


Lise eğitimimi Muğla Turgutreis Lisesini 1994 yılında tamamladım.1994-1999 yılları arasında lisans eğitimimi  İzmir  Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladım. Bu tarihten itibaren yaklaşık 2 yıl Muğla dışındaki illerde proje ve şantiye mühendisi olarak çalıştım. 


2001 yılında yedek subay olarak vatani görevi tamamladıktan sonra doğup büyüdüğüm kent, Milas’a döndüm. 1 yıl Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bayındırlık Biriminde amirlik görevi yaptıktan sonra istifa ederek 2003 yılı Ocak ayın da kendi mühendislik iş yerimi kurdum. 


2008 yılın da evlendim. Halen Milas’ta kendi şirketimde mühendislik, müteahhitlik faaliyetlerini yürütmekteyim. İki çocuk babasıyım.


İyi derecede İngilizce-Arapça(Osmanlıca) bilmekteyim."





Geri Dön