24 / 04 / 2024

Hasan Kökten kim

Hasan Kökten kim

İnşaat Mühendisi Hasan Kökten, AKP Muğla Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hasan Kökten kimdir? Hasan Kökten, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hasan Kökten...

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 17 yeni metro hattını duyurdu!

İBB'den yeni metro hatları ile ilgili açıklama yapıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu müjdeyi sosyal medya hesabından duyurarak 17 metro hattı ile ilgili açıklama yaptı. Buna göre, metrolar İstanbul'da kangren olan trafiğe kökten çözüm olacak. İşte o metro hatları ve haberin detayları...

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

CarrefourSA’da tam yağlı beyaz peynir 129,90 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 1.149 TL’ye, dana kıyma 314,90 TL’ye düştü!

8 Kasım’a kadar CarrefourSA’da küçükten büyüğe herkesi ilgilendiren indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Carrefour’da tam yağlı beyaz peynir 129,90 TL’ye, Arzum Türk kahvesi makinesi 1.149 TL’ye, dana kıyma 314,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 3 Kasım 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında yeni dönem! Sorunlar kökten çözülecek! Altını olanlar acil baksın!

Televizyonda verilen işlenmemiş altın ile kuyumculardaki işlenmiş altın fiyatları arasındaki fark nedeniyle yaşanan problemi mercek altına alan kuyumcular, tüketicinin işlenmiş altın fiyatına doğru ulaşabilmesi için mobil uygulama geliştirdi.

İş GYO’da üst düzey atama

İş GYO Genel Müdürü Hasan K. Bolat’ın emekliye ayrılmasından sonra şirketin genel müdürlüğü görevine; Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barlas Ülkü atandı.

Fazek İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazek İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kısa tarafından kuruldu.

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlüğü yapan Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan Kimya Bolat hangi üniversiteden mezun? İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum Adalar'a 12 müjdesini açıkladı! Tapu problemi kalmayacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı  Murat Kurum Adalara 12 müjdesini açıklayarak '' Adalar’da hiçbir tapu problemi olmayacak! Sorunu kökten çözmüş olacağız!” dedi.

5 bin TL’ye kadar varan aidat sorununa kökten çözüm geliyor! TBMM’de kabul edildi!

Yedinci yargı paketi mecliste kabul edildi. Bundan sonra ev sahibi ve kiracı arasındaki anlaşmazlıklara ara bulucu bakacak. Aynı zamanda, 5 bin TL’ye kadar varan aidat sorununun çözümü de ara bulucunun önüne gelecek.

Erken uyarı depremde hayat kurtarıyor! Erken uyarı sistemleri depremi 10-15 saniye öncesinden haber veriyor!

Günümüzde hızlanan dijitalleşme yatırımlarıyla birlikte etkin afet yönetiminde yapay zeka teknolojilerinin de önemi artıyor. Uzmanlara göre gelişen yeni teknolojiler afet yönetimini de kökten değiştirecek.

Çip krizinde son viraj! Sonunda ışık göründü! Otomotiv sektöründe bir devir sona eriyor!

Dünyada otomotiv sektöründeki çip krizini çözmek için milyar dolarlık yatırımlar yapıldı. Tüm yatırımların devreye girmesi 2024 yılını bulacak. Çip krizinin kökten çözülmesi ise 2025’ yılında gerçekleşecek

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Hasan Kökten kim Haberi

Hasan Kökten kim

Hasan Kökten kimdir?

İnşaat Mühendisi Hasan Kökten, AKP Muğla Milletvekili Adayı oldu. Hasan Kökten, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; " 01.01.1978 tarihinde Muğla ili, Milâs ilçesi, Çomakdağ Kızılağaç Köyün de dünyaya geldim. İlkokul öğrenimimi köyümüzün 2 derslikli okulumda tamamladım. Ortaokul eğitimimi Milas İmam Hatip Lisesi’nde, köyden taşımalı servisle tamamladım. 


Lise eğitimimi Muğla Turgutreis Lisesini 1994 yılında tamamladım.1994-1999 yılları arasında lisans eğitimimi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladım. Bu tarihten itibaren yaklaşık 2 yıl Muğla dışındaki illerde proje ve şantiye mühendisi olarak çalıştım. 


2001 yılında yedek subay olarak vatani görevi tamamladıktan sonra doğup büyüdüğüm kent, Milas’a döndüm. 1 yıl Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bayındırlık Biriminde amirlik görevi yaptıktan sonra istifa ederek 2003 yılı Ocak ayın da kendi mühendislik iş yerimi kurdum. 


2008...