28 / 03 / 2024

Akplaza ofis kiralama

Akplaza ofis kiralama

Piyalepaşa Bulvarı'nda inşaatı süren 40 milyon dolarlık Akplaza ofis projesi bitmeden çok sayıda kiralama talebi aldı. Proje, madencilik alanında 84 yıllık geçmişi olan Akdağlar Group şirketlerinden Akdağlar İnşaat tarafında inşa ediliyor...

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de Begüm Tuğçe Çetinsaya ve Gökhan Çetinsaya ortaklığında kuruldu.

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Temur tarafından kuruldu.

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Ofis kiralama sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Pandemi nedeniyle birçok ofis çalışanı uzaktan çalışma sistemine geçti. Bu durum ile kuşkusuz ofis kiralama sektörünü büyük ölçüde etkiledi. Peki, ilerleyen günlerde ofis kiralama sektörünü neler bekliyor?

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

En pahalı ofis kirası bu ilçede!

Cushman & Wakefield Türkiye Pazar Analizleri 2020 Yıl Sonu raporunu yayınladı. Rapora göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, ofis kiraları metrekare başına 170 ile en yüksek İstanbul Levent'te gerçekleşti.

Baha Ofis Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Baha Ofis Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyıer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Haluk İskora tarafından kuruldu.

Galata Capıtal Partners Ofis Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Galata Capıtal Partners Ofis Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Bekir Ekinci ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Sanal ofis kiralarken bunlara dikkat edin!

Sanal ofis iş yaşamınızda kurtarıcı hale gelirken, kiralama yaparken dikkat edilmesi gereken konular yer alıyor. Emlak sektörünün yeni trendi sanal ofisleri kiralarken bunlara dikkat...

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

Skyland İstanbul, sınırsız ofis seçeneği ile kiralama avantajı sunuyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün projelerinden Skyland İstanbul, istenildiği gibi tasarlana bilen sınırsız ofis seçeneği ve kiralama alternatifleriyle iş yaşantısına yeni bir soluk katıyor…

Skyland İstanbul'da farklı kiralama alternatifleri sunuluyor! 

Eroğlu Gayrimenkul'ün karma projesi olan Skyland İstanbul'da, istenilen büyüklükte dizayn edilebilir ofis seçeneği ve kiralama seçenekleri sunuluyor...

Akplaza ofis kiralama Haberi

Akplaza ofis kiralama

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Piyalepaşa Bulvarı'nda inşaatı süren 40 milyon dolarlık Akplaza ofis projesi bitmeden çok sayıda kiralama talebi aldı. Proje, madencilik alanında 84 yıllık geçmişi olan Akdağlar Group şirketlerinden Akdağlar İnşaat tarafında inşa ediliyor. 


Taksim'e yakınlığıyla dikkat çeken Piyalepaşa'nın cazibesinin giderek arttığını, bölgede içinde Hilton Oteli'nin de bulunduğu 4 otelin inşaatının sürdüğünü belirten Akdağlar İnşaat Şantiye Şefi İhsan Çoltu, yatay konseptte 50 bin metrekarelik bir arsada yükselen Akplaza'da, 30 bin metrekare kiralanabilir alanı olduğunu kaydetti. Haziran ayında teslim edilecek Akplaza'da çok hem kat bazında hem de tüm blokları kiralama bazında talep aldıklarını söyleyen Çoltu, "Metrekare kiralama fiyatının 22-25 dolar arasında değiştiği projede yabancı bir telekomünikasyon şirketi ile bir üniversite bloğun hepsini kiralamak istiyor. Bunun yanı sıra sigorta...