20 / 04 / 2024

Akplaza ön talep

Akplaza ön talep

Piyalepaşa Bulvarı'nda inşaatı süren 40 milyon dolarlık Akplaza ofis projesi bitmeden çok sayıda kiralama talebi aldı. Proje, madencilik alanında 84 yıllık geçmişi olan Akdağlar Group şirketlerinden Akdağlar İnşaat tarafında inşa ediliyor...

Akplaza İş Merkezi European Property Awards'ta ödüllendirildi!

Akplaza İş Merkezi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri bölgesel ayağı olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Property Awards) "Ofis Geliştirme – Türkiye" dalında "Yüksek Övgüye Değer" (Highly Commended) ödülünü kazandı.

Akplaza İş Merkezi, 2015 European Property Awards’ta ödül aldı!

Akplaza İş Merkezi 2015 European Property Awards’ta ofis geliştirme dalında ödül kazandı. Ali Manço projenin neden ödüle layık görüldüğünü, “Akplaza bulunduğu Piyalepaşa Bulvarı hattının kentsel dönüşümündeki en önemli kilometre taşlarından biri. " dedi.

Akdağlar'dan Karaköy'e otel!

Piyalepaşa ' da yatay ofis binası AkPlaza' nın inşaatını tamamlamak üzere olan Akdağlar, bu bölgede yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. Akdağlar' dan Karaköy' e otel...

Ali Tokmakoğlu: Akdağlar yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Akdağlar, inşaat sektöründeki yatırımlarını da aynı hızla ve başarıyla sürdürüyor. Şu an Piyalepaşa’da yatay ofis binası AkPlaza’nın inşaatını tamamlamak üzere olan Akdağlar, bu bölgede yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

AkPlaza, kullanıcılarını zamandan kazandırıyor!

Akıllı bina özellikleri ile ön plana çıkan AkPlaza’da ki asansör sistemi, çalışanların ve ziyaretçilerin bekleme süresini kısaltıyor. Asansör bekleme süresinin maksimum 16 saniye olduğu projede, bu şekilde zamandan tasarruf sağlanıyor.

AkPlaza'da satılık ofis!

AkPlaza projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekareleri 255 metrekareden başlayıp 1950 metrekareye kadar yükseliyor. AkPlaza 2 blok halinde yükseliyor. Proje Akdağlar İnşaat atarfından hayata geçiriliyor.

AkPlaza'da ofislerin metrekare fiyatları 3 bin 500 dolar başlıyor!

İstanbul Piyalepaşa'da yapımı devam eden ofis projesi AkPlaza'da sona gelindi. Projenin temmuzda tamamlanması bekleniyor. Yerli ve yabancı yatırımcların ilgisini çeken AkPlaza'da, 4 metre yüksekliğinde ferah ofis katları yer alıyor...

AkPlaza klima hastalıklarını engelliyor!

Akdağlar İnşaat tarafından Piyalepaşa'da hayat geçirilen ofis projesi AkPlaza, estetik olduğu kadar, teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Güneş ışığı alan cephelerde kullanılan güneş kırıcı elemanlar sayesinde çalışanla rahat nefes alıyor.

AkPlaza'da metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Akdağlar İnşaat tarafından Piyalepaşa’ da hayat geçirilen ofis projesi Ak Plaza, estetik bakımdan olduğu kadar, teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. AkPlaza'da metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlıyor.

AkPlaza Piyalepaşa İş Merkezi Haziran'da teslim edilecek!

Proje Koordinatörü Ali Tokmakoğlu, " 2015 yılında Karaköy'de butik bir otel inşasına başlayacağız. İnşaatı devam eden AkPlaza'ya da yatırımcılardan yoğun talep alıyoruz " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Akplaza ofis projesi bitmeden çok sayıda kiralama talebi aldı!

Piyalepaşa Bulvarı'nda inşaatı süren 40 milyon dolarlık Akplaza ofis projesi bitmeden çok sayıda kiralama talebi aldı. Proje, madencilik alanında 84 yıllık geçmişi olan Akdağlar Group şirketlerinden Akdağlar İnşaat tarafında inşa ediliyor...

AkPlaza 2011de açılacak!

Dolapdere Piyalepaşa’da Bilgi Üniversitesi’nin sırasında ‘AkPlaza’ isimli bir ofis plaza yükselecek. Önümüzdeki hafta hafriyat çalışmaları başlayacak olan AkPlaza 2011 sonunda açılacak…

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Akplaza ön talep Haberi

Akplaza ön talep

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Piyalepaşa Bulvarı'nda inşaatı süren 40 milyon dolarlık Akplaza ofis projesi bitmeden çok sayıda kiralama talebi aldı. Proje, madencilik alanında 84 yıllık geçmişi olan Akdağlar Group şirketlerinden Akdağlar İnşaat tarafında inşa ediliyor. 


Taksim'e yakınlığıyla dikkat çeken Piyalepaşa'nın cazibesinin giderek arttığını, bölgede içinde Hilton Oteli'nin de bulunduğu 4 otelin inşaatının sürdüğünü belirten Akdağlar İnşaat Şantiye Şefi İhsan Çoltu, yatay konseptte 50 bin metrekarelik bir arsada yükselen Akplaza'da, 30 bin metrekare kiralanabilir alanı olduğunu kaydetti. Haziran ayında teslim edilecek Akplaza'da çok hem kat bazında hem de tüm blokları kiralama bazında talep aldıklarını söyleyen Çoltu, "Metrekare kiralama fiyatının 22-25 dolar arasında değiştiği projede yabancı bir telekomünikasyon şirketi ile bir üniversite bloğun hepsini kiralamak istiyor. Bunun yanı sıra sigorta...