19 / 04 / 2024

AKS Focus fiyat

AKS Focus fiyat

Daire alanlarının 70 metrekareden başladığı proje İstanbul Beylikdüzü Beykent yükseliyor. Proje 5 blok halinde bulunuyor. AKS Focus Beykent fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

25 soruda AKS Focus projesi!

AKS Focus projesi AKS Grup tarafından hayata geçiriliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. İşte 25 soruda AKS Focus projesi...

Herkes indirim yaparken onlar zam yaptı! Ford Focus’a 112 bin 700 TL zam geldi!

Ford, ekim ayı kapsamında modellerinin yeni fiyatlarını belirleyerek fiyat listelerini tek tek paylaştı. Revize edilen fiyat listelerine bakıldığında Focus modeline tamı tamına 112 bin 700 TL zam geldiği görüldü.

Zam değil indirim! Ford Focus’a tamı tamına 57 bin 300 TL indirim geldi! İşte yeni fiyatlar...

Hemen her ay paylaştığı fiyat listeleriyle tüm modellerine zam yapan Ford, bu ay Fiesta’ya olduğu gibi Focus modeline de indirim yaptı. Eylül ayı kapsamında Fiesta modeline 62 bin 600 TL indirim yapan Ford, Focus’a da 57 bin 300 TL indirim yaptığını duyurdu.

Ford Focus’a 2 bin 200 TL’lik mini zam geldi! İşte en uygun Ford Focus modelinin fiyatı...

Ford, ağustos ayının ilk günlerinde bünyesindeki modellerin fiyat listesini güncellediğini ve bu kapsamda, Focus modeline 2 bin 200 TL zam yaptığını açıkladı. Ford’un Focus modeline gelen mini zammın ardından Focus’un yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

Ford Focus’a iki haftada çifte zam! Focus’un yeni fiyatını görenler resmen çılgına döndü!

Ford; nisan, mayıs ve haziran aylarında olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyatlarını güncellemiş ve bu kapsamda, Focus modeline zam yaptığını duyurmuştu. Ancak yapılan yeni açıklamayla beraber Focus’a yeni bir zam daha yapıldığı öğrenildi.

Ford’un efsanevi aracı Focus’a dev zam geldi! Focus’un yeni fiyatı belli oldu!

Ford’un en çok sevilen modellerinden Focus’a temmuz ayı kapsamında dev zam geldiği öğrenildi. Ford, temmuz ayı kapsamında Focus’un yeni fiyat listesini yayımladı.

Ford Focus’un merakla beklenen fiyat listesi belli oldu! Ford Focus’a tam 97 bin TL zam geldi!

Ford, güncel fiyat bilgilerini resmi internet sitesinden paylaştı. Yeni fiyat listesine bakıldığı zaman Focus modeline tam 97bin TL zam geldiği görüldü.

Performans arayanlar Ford Focus'a yöneliyor! Rekabeti sevenler Focus'un Mayıs fiyatları haberimizde 

Ford Focus'un en belirgin özelliği, sürüş keyfi ve dinamizmi ile öne çıkmasıdır. Focus, sürüş keyfi ve performans açısından diğer C segmenti araçlara göre daha iyi bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Aile arabası arıyorsanız Ford Focus'u arıyorsunuz demektir! Nisan zammı ne kadar oldu?

Ford Focus 2023 model yılının çok çeşitli sürücülerin ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamıştır. Ford Focus, üç motor ve vites kutusu seçeneğiyle sunulur: EcoBoost Benzinli Araç, Ecoboost Hafif Hibrit Elektrikli Araç ve Ecoblue Dizel Araçtır. 05 Nisan 2023 fiyat listesi

Yakıt tasarrufu denince akla gelen Ford Focus Mart fiyatları belli oldu! İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Ford'un Mart ayına özel ücretlerinin yer aldığı listesini merak edenler için hazırlanan bu haberi mutlaka okuyun ve hangi modeli seçeceğinize karar verin. Sizi Ford dünyasının büyüsüne bırakıyoruz. İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Sportif araçların gözdesi Ford Focus Şubat fiyatları belli oldu! İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

Ford'un Şubat ayına özel fiyat listesinin merak edenler için hazırlanan bu haberi inceleyin ve hangi modeli seçeceğinize karar verin. Sizi Ford dünyasının büyüsüne bırakıyoruz. İşte 2023 08 Şubat fiyat listesi

Ford'dan 2023 Ocak ayına özel harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... 5 Ocak fiyat listesi

Ford'dan bu aya özel Binek araçlarda peşin alımlarda indirimi desteği, Ford yetkili satıcılarından satın alınacak 0 km, Fiesta, Puma, Ecosport ve Focus model binek araç alımlarında geçerli.tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek %2 peşin alım indirimi desteği sağlanacaktır. Peki Ford Fiesta 0 km f

Ford Focus'a aralık ayında tam tamına 44 bin 600 TL zam geldi! Görenlerin dudağı uçukladı! 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Ford Focus aralık ayı fiyat listesi güncellendi. Ford Focus'a aralık ayında tam tamına 44 bin 600 lira zam geldi. Fiyatları görenlerin dudağı uçukladı! Peki Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? Ford Focus fiyatı kaç lira? 13 Aralık 2022 Ford Focus fiyat listesi.

Ford Focus'a dudak uçuklatan kasım zammı! Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Ford Focus kasım ayı fiyat listesi güncellendi. Ford Focus'a kasım ayında dudak uçuktan zam geldi. Peki Ford Focus fiyatı ne kadar oldu? Ford Focus fiyatı kaç lira? 14 Kasım 2022 Ford Focus fiyat listesi.

AKS Focus fiyat Haberi

AKS Focus fiyat

Toplam 130 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor.


Konut büyüklüklerinin 70 metrekareden başlayıp 150 metrekare metrekareye kadar yükseldiği projede iletişime göre telefon numarası 0212 856 02 57 olarak belirlendi.


Ulaşıma göre AVM'lere 5 dakika, metrobüse 1 kilometre mesafede inşa edilen proje toplam 272 adet konut ve 10 adet mağazadan meydana geliyor. Proje İstanbul Beylikdüzü Beykent lokasyonunda yükseliyor.


Ortak kullanım alanlarına göre projede mescid, kapalı otopark, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol oyun sahası, tenis kortu, fitness center, havadan ısıtma ve soğutma sistemleri, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve kafeteryalar yer alıyor. 


AKS Focus Beykent fiyatları 250 bin TL'den başlıyor 825 bin...