26 / 04 / 2024

AKS Yapı Laboratuvarları

AKS Yapı Laboratuvarları

AKS İnşaat Yapı Laboratuvarları, kentsel dönüşüme uluslararası geçerliliğe sahip yöntem ve ekipmanlarla destek oluyor

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Uygulama Yönetmeliği!

Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Uygulama Yönetmeliği bugünkü 31331 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Durmuş tarafından kuruldu.

Aks Hasar Onarım Yapı Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Hasar Onarım Yapı Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kara tarafından kuruldu.

Yapı Denetim Kuruluşları İdari Para Cezaları Tebliğinde değişiklik!

Yapı Denetim Kuruluşları ile Laboratuvarların Faaliyetlerinin Denetlenmesi, İdari Müeyyide Uygulanması ve İdari Para Cezalarının Tahsil Edilmesinin Usul ve Esaslarına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31180 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aks Medya Yapı İnşaat Ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Medya Yapı İnşaat Ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Akyel tarafından kuruldu.

Kortek Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kortek Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Barbaros Aksöz tarafından kuruldu. 

AKS Yapı Laboratuvarları Haberi

AKS Yapı Laboratuvarları


11 yıldır mühendislik, yapı laboratuvarı ve teknik alanında hizmet veren AKS İnşaat Yapı Laboratuvarları, kentsel dönüşüme uluslararası geçerliliğe sahip yöntem ve ekipmanlarla destek oluyor. Firma sahibi İnşaat Mühendisi ve Yapı Uzmanı Oğuzhan Sönmez Kaya, gösterilebilecek küçük fedakârlıklarla can ve mal kayıplarının engellenebileceğini belirtiyor.


Gündemimizden düşmeyen kentsel dönüşüm projelerinde atılacak adımlar artık belirlenmeye başlandı. Kentsel dönüşüm projelerine dahil olacak yapıların tabi tutulacağı ilk işlem hasarlı bina tespiti… Hasarlı binalarda gözle görülen yapı bozuklukları olabildiği gibi, yüksek risk taşıyan pek çok binada ise gözle farkedilebilen herhangi bir sorun görünmüyor. Bu tür binaların sağlıklı bir şekilde tespiti için çeşitli yapı testlerinden geçmesi, binanın mevcut durum çalışması, beton kalitesi ve donatı testlerini vermesi gerekiyor. 


Hizmet hayatında, alanında uzman ekip ve araçlarla bugüne kadar yüzlerce referans...