26 / 04 / 2024

aksaray KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi

aksaray KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmad KHALIL, Fiad KHALIL tarafından 12 Eylül 2013 tarihinde 300 bin TL 'lik sermaye ile Aksaray 'da kuruldu...

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi Fatih'te 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Çelik tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Mmç Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Mmç Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aksaray Şubesi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Asitane İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asitane İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Husam M.S. Alhweıttı, Şenol Aktaş, Sulaıman A.A. Waked ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Fatih, Aksaray Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Orze Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orze Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Verep tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Fatih, Aksaray Mahallesi, Abdüllatifpaşa Sokak'ta kuruldu.

Uluka İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluka İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bartu Kris Kasar tarafından 700 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Fatih, Aksaray Mahallesi, Küçüklanga Caddesi, Asım Bey Sokak'ta kuruldu.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat Teks. ve İth.İhr.Ltd.Şti.Vatantur 3 Şb. açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat Teks. ve İth.İhr.Ltd.Şti.Vatantur 3 Şb. Halil Demir Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Fatih , Aksaray Mahallesi'nde kuruldu.

Hamburg Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamburg Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, K.Rashıd Azeez Azeez ve Y.Taha Qadır ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Aksaray Caddesi, Ceylan Sokak'ta kuruldu.

MNF Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MNF Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Efeoğlu ve Mohammad Al Kabra ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Aksaray, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Linege İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Linege İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Kubat tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Fatih, Aksaray Mahallesi, İnkılap Caddesi'nde kuruldu.

IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi, Mohammadalı Nemati tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Fatih, Aksaray Mahallesi, Abdullah Çavuş Sokak'ta kuruldu.

Showtur Turizm Tekstil Halıcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Showtur Turizm Tekstil Halıcılık Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin tL sermaye ile, Ayhan Mehmet Çınar Müdürlüğü'nde, Fatih Aksaray Mahallesi 'nde kuruldu.

aksaray KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Haberi

aksaray KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi


KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi 300 bin liralık sermaye ile 12 Eylül 2013 tarihinde kuruldu. 


KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu: İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi adres: Çakırağa Mahallesi Çakırağa Camii Sokak No:2/4 Huzur Apt...