29 / 03 / 2024

Aksarayda halk toplantısı

Aksarayda halk toplantısı

Mercedes - Benz Türk A.Ş tarafından amyon Aksamı Üretimi ile Unimog Şasi üretimi projesi için 20 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Foça Biyogaz Enerji Santrali halk toplantısı 1 Eylül'de!

Maba Temiz Enerji tarafından, İzmir Foça'da Foça Biyogaz Enerji Santrali projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Ankara Çayırhan B Termik Santrali'nin halk toplantısı 21 Temmuz'da!

Ankara İli, Nallıhan ve Beypazarı İlçeleri, Çayırhan tarafında yapılacak olan Çayırhan B Termik Santrali projesinin halk toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak.

Artvin Murgul Bakır Maden Ocağı halk toplantısı 17 Mayıs'ta!

Sebahattin Yıldız tarafından, Artvin Murgul'da Kapalı İşletme Bakır Maden Ocağı'nın yapımı için 17 Mayıs günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Petek Köyü Merkez Eski Okul Binası'nda gerçekleşecek.

Köse Elektrik Enerjisi İletim Hattı halk toplantısı 29 Mart'ta!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından, Gümüşhane Köse'de Elektrik Enerjisi İletim Hattı'nın tesis edilmesi ve işletilmesi için 29 Mart Salı günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin halk toplantısı 23 Mart'ta!

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya Kemer'de Kemer Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapımı için 23 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Çeşme Ovacık Rüzgar Enerji Santrali'nin halk toplantısı 3 Mart'ta!

Çeşme Enerji A.Ş. tarafından İzmir Çeşme'de Ovacık Rüzgar Enerji Santrali projesinin işletilmesi için 3 Mart günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Ovacık Köy Kahvesi'nde gerçekleşecek.

Kars Pomza Taşı Ocağı projesinin halk toplantısı 3 Mart'ta!

Mehmet Barut tarafından Kars ilinin Merkez ilçesine bağlı Mescitli köyünde Pomza Taşı Ocağı projesinin yapımı için 3 Mart günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Mescitli Köyü Taziye Evi'nde gerçekleşecek.

Aydın Efe 6 Jeotermal Enerji Santrali halk toplantısı 25 Şubat'ta!

Gürmat Elektrik Üretim A.Ş tarafından Aydın ilinin Germencik ilçesinde Efe 6 Jeotermal Enerji Santrali projesinin yapımı için 25 Şubat'ta saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Eyüp Meta Kumtaşı Ocağı Kırma- Eleme Tesisi halk toplantısı 26 Ocak'ta!

Uğur Kartal tarafından İstanbul Eyüp'te Meta Kumtaşı Ocağı, Kırma- Eleme Tesisi ve Yıkama- Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapımı için 26 Ocak'ta saat 13:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kırklareli RES Kapasite Artışı halk toplantısı 4 Aralık'ta!

Alenka Enerji Üretim ve Yatırım Ltd. Şti. tarafından Kırklareli Vize'de Kıyıköy RES Kapasite Artışı yapımı için 4 Aralık saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Aksarayda halk toplantısı Haberi

Aksarayda halk toplantısı

Mercedes - Benz Türk A.Ş tarafından; Aksaray İli, Merkez İlçesi, Konya Yolu mevkiinde, Kamyon ve Kamyon Aksamı Üretimi ile Unimog Şasi üretimi kapasite artışı projesi yapılması planlanmaktadır.  Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Abaylar Otel

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 20/01/2015

Proje Sahibi: Mercedes - Benz Türk...