29 / 03 / 2024

Akse Yaşam Konutları satılık

Akse Yaşam Konutları satılık

Ertaş Ulusoy İnşaat'ın Gebze'de inşa ettiği Akse Yaşam Konutları 15 bin metrekare alan üzerine 7 blokta 15 değişik tipte toplam 400 konuttan oluşuyor.

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Atabek Konutları'nda yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

Atabek Konutları Silivri projesinde yaşam başladı. 8 blok olarak yükselecek olan Atabek Konutları projesinde 336 konut bulunuyor. 

İstanbul Yaşam Konutları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Yaşam Konutları projesinde 217 konut, 6 dükkan yer alcak. Proje Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Avrupa Konutları markamızla kaliteli yaşam alanları sunuyoruz!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, sektördeki 41 yıllarını geride bıraktıklarını ve "Avrupa Konutları" markasıyla kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ettiklerini söyledi...

Sivritepe Toplu Konutları’nda yaşam 2019'da başlıyor!

Temeli dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Sivritepe Toplu Konutları projesinde sona yaklaşılıyor. Sivritepe'de yükselen projede yaşam 2019'un ilk aylarında başlayacak.

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor!

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor. 632 adet daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daireler yer alıyor...

Butiq Yaşam Kartal ev fiyatları!

Butig Yaşam Konutları İstanbul Kartal'da Akgel Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor...

Asude Yaşam Sefaköy Konutları ödeme koşulları!

Daire fiyatlarının 204 bin TL'den başladığı Asude Yaşam Sefaköy Konutları'nda yer alan daire seçeneklerinin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. İşte Asude Yaşam Sefaköy Konutları ödeme koşulları!

Beytepe Konutları, Ankara'da konforlu yaşam imkanı sunuyor!

Ankara’da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe’nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

Yaşam Kule Konutları Ankara!

Yaşam Kule Konutları Ankara, bir kooperatif projesi olarak hayata geçiriliyor. Yaşam Kule 16 bin 500 metrekare alan üzerinde Hamitoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Mulson Yaşam Evleri'nin örnek dairesi satışları hızlandırdı!

Güzelbahçe'de yapımı süren Mulson Yaşam Konutları'nın, örnek dairesi satışları hızlandırdı. West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, Mulson Yaşam Konut projesi için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirtti.

Mulson Yaşam Konutları 2016'da teslim edilecek!

TÜRKİYE'NİN ilk ekolojik konut projesi olma özelliği taşıyan Güzelbahçe'deki Mulson Yaşam Konutları, kendi enerjisini üreten sistemle benzerlerinden ayrılıyor. Mulson Yaşam Konutları 2016'da teslim edilecek.

Mulson Yaşam Konutları'nın örnek daireleri satışları hızlandırdı!

West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, kendi enerjisini üreten Mulson Yaşam Kon utları'nın yarısının satıldığını söyledi West Orion Group'un Güzelbahçe'de yapımını sürdürdüğü Mulson Yaşam Konutları'nın, örnek dairesi satışları hızlandırdı.

Akse Yaşam Konutları satılık Haberi

Akse Yaşam Konutları satılık

Akse Yaşam Konutları'nda 1+1 daireler 59 metrekare ile 180 metrekare arasında, 2+1'ler 93 ile 155 metrekare, 3+1'ler 134 ile 163 metrekare ve 4+1'ler 246 metrekare olarak planlanmış. Projede fiyatlar 92 bin YTL'den başlıyor, 385 bin YTL'ye kadar yükseliyor.  Akse Yaşam Konutları'nda açık yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası, sauna, Türk hamamı, fitnes ve her daire için 1 adet kapalı otopark bulunuyor.

İnşaatına yeni başlanan Akse Yaşam Konutları 2010 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Tel: 0 545 651 19 -15   ...