29 / 03 / 2024

Sivritepe Toplu Konutları’nda yaşam 2019'da başlıyor!

Sivritepe Toplu Konutları’nda yaşam 2019'da başlıyor!

Temeli dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Sivritepe Toplu Konutları projesinde sona yaklaşılıyor. Sivritepe'de yükselen projede yaşam 2019'un ilk aylarında başlayacak.



Temeli dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar tamamlanmak üzere. Depremde hasar gören ve yıkılan Denizevler bölgesindeki hak sahipleri için yaptırılan 541 konut, 14 dükkan ve sosyal donatılardan oluşan yapılara yeni yılın ilk aylarında taşınılacak.

Özgür Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, cami inşaatının da büyük oranda tamamlandığı Sivritepe Toplu Konutları’nda evlerin yeni yılın ilk günlerinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Proje hakkında konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük’te ülkeye rol model olan projenin çevreyi ve çehreyi değiştirmesini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Denizevler bölgesinde afete maruz kalan vatandaşlar, daha sağlıklı, daha güvenli ve daha huzurlu yaşayabilecekleri konutlara kavuşmak için gün sayıyor.


Geri Dön