29 / 03 / 2024

Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm

Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm

Temeli dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Sivritepe Toplu Konutları projesinde sona yaklaşılıyor. Sivritepe'de yükselen projede yaşam 2019'un ilk aylarında başlayacak.

Gölcük Denizevler Projesi’nde sona gelindi!

1999 depreminde hasar gören, daha sonra yıkılarak yeni yerde yapımına başlanan Gölcük Denizevler Projesi’nde inşaat çalışmaları hızlandı. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Gölcük Denizevler'e dönüşüm kapsamında 541 konut!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 cami inşa ediyor.

Gölcük Denizevler'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binaların kamulaştırılması tamamlandı. Kamulaştırmanın ardından yıkım çalışmaları devam ediyor.

Gölcük Denizevler'de kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Yarın gerçekleşecek ihale sonucu bölgede 10 gün içinde temel atılacak.

Gölcük Denizevler bölgesindeki binalar boşaltıldı!

17 Ağustos 1999’daki büyük deprem felaketinden buyana afet bölgesi ilan edilen, Gölcük Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırılan Gölcük Denizevler bölgesindeki binaların büyük bölümü sahipleri tarafından boşaltıldı.

Gölcük Denizevler Konutları yıkılacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, " Denizevler bölgesi başta olmak üzere kentsel dönüşümü başlattık. Bu hususta rezerve alanları ilan ettik. Yeni evler yapıldıktan sonra Denizevleri boşaltacağız." dedi.

Gölcük'te kentsel dönüşümden kimse mağdur olmayacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in büyük önem verdiği kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak önceki gün önemli bir toplantı yapıldı. Başkan Ellibeş bu konuda kimsenin mağdur olmayacağını söyledi.

Gölcük Denizevler Mahallesi kentsel dönüşüme girdi!

Kocaeli Gölcük ilçesine bağlı Denizevler Mahallesi'nde 198 bin 983 metrekare alan resmen kentsel dönüşüm kapsamında riskli alan ilan edildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gölcük Denizevler'de binalar kentsel dönüşüm bekliyor!

Denizevler Mahallesi'nde 1.5 yıl önce kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başlanmıştı. 2 bina yıkılırken diğer binalar ise halen yıkılmayı bekliyor.

Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm bakanlar kurulunda!

Denizevler Bölgesinin kentsel dönüşüm kapsamında riskli alan ilan edilmesi Bakanlar Kurulu'na gönderildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Denizevler Dönüşüm Projesi'ni tamamlıyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi'nde binalar yükseliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyeler arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.  

Gölcük'te kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İdris Alp,  "Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor ve hiçbir projemizde aksama yoktur." diye açıklama yaptı. 

Gölcük Denizevler Projesi’nde sona gelindi!

1999 depreminde hasar gören, daha sonra yıkılarak yeni yerde yapımına başlanan Gölcük Denizevler Projesi’nde inşaat çalışmaları hızlandı. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Gölcük Sanayi Sitesi esnafı 31 Aralık'a kadar taşınacak!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte inşa ettiği Gölcük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm projesi başarıyla tamamlandı.

Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm Haberi

Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm

Temeli dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar tamamlanmak üzere. Depremde hasar gören ve yıkılan Denizevler bölgesindeki hak sahipleri için yaptırılan 541 konut, 14 dükkan ve sosyal donatılardan oluşan yapılara yeni yılın ilk aylarında taşınılacak.

Özgür Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, cami inşaatının da büyük oranda tamamlandığı Sivritepe Toplu Konutları’nda evlerin yeni yılın ilk günlerinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Proje hakkında konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük’te ülkeye rol model olan projenin çevreyi ve çehreyi değiştirmesini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Denizevler bölgesinde afete maruz kalan vatandaşlar, daha sağlıklı, daha güvenli ve daha huzurlu yaşayabilecekleri konutlara kavuşmak için gün...