25 / 04 / 2024

Aksel Enerji projeleri

Aksel Enerji projeleri

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. Biaş'tan talep edilen açıklamayı yayınladı.

Aksel Enerji sorumluluk beyanını yayınladı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Aksel Enerji sorumluluk beyanı...

Aksel Enerji Yatırım işlemler tebliğini yayınladı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji 24 Aralık 2013 tarih 28861 sayılı resmi gazetesinde yayımlanan Yatırım işlemler tebliğini yayınladı.

Aksel Enerji şirket görev dağılımlarını yayınladı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatam Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. şirket görev dağılımlarını yayınladı.

Aksel Enerji A Grubu pay sahipleri genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji A Grubu pay sahipleri genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Aksel Enerji genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji 09.07.2014 tarihinde yaptığı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Aksel Enerji Mataş Matbaacılık'ı sattı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji Mataş Matbaacılık'ı sattı.Devir bedeli 6 ay içinde tahsil edilecek.

Aksel Enerji Mataş Matbaa'yı sattı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksel Enerji Yatırım Holding yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Mataş Matbaa'yı sattı.

Son dakika! 18 il için kamulaştırma kararı geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, çok sayıda kentte enerji projeleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

İki il için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ve Bolu'da hayata geçirilecek enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

Hükümet mega projelerden vazgeçmiyor!

Hükümet tasarruf politikalarını uygularken mega projelere de devam ediyor. Bu kapsamda ulaşım ve enerji projeleri tamamlanacak...

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Türkerler Holding'ten 5 milyon dolarlık dev inşaat ve enerji projeleri!

Türkiye ekonomisinin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holdingin devam eden projelerinin toplam yatırım miktarı 5 milyar doları aştı. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, 3 yıl içinde bu rakamı 8 milyara çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Elazığ ve Bartın'da enerji iletim hattı projeleri için kamulaştırma!

154 kV Elazığ 2-Maden 2-Ergani Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi ve 154 kV Yeniçates-Bartın Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. İşte kararlar..

Çanakkale'de RES projeleri gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'de Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projeleri birer birer gün yüzüne çıktı. Kentin birçok noktasında binlerce tribünlük projeler yapmak için firmalar kuyruğa girdi.

Türkiye'nin enerji projeleri istikrarı koruyacak!

AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan enerji uzmanları, Türkiye'nin büyük ölçekli enerji projelerinin istikrarı koruyacağını dile getirdi.

Enerji projeleri için kamulaştırma kararı verildi!

Enerji iletim hattı projeleri için acele kamulaştırma kararları alındı. Söz konusu kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatırım teşviklerinin rotası güneşe enerjisi üretimine kaydı!

Enerji projeleri için verilen yatırım teşviklerinin rotası güneşe dayalı enerji üretimine kaydı. Ekonomi Bakanlığının şubat ayında yatırım teşvik belgesi verdiği 35 enerji üretim projesinin 28'ini güneş enerji santralleri oluşturdu.

Aksel Enerji projeleri Haberi

Aksel Enerji projeleri

Aksel Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsa İstanbul A.Ş.' nin BİAŞ-4-GDİ-132-2760-09969 sayılı yazısı ile;


2014/06 aylık döneme ait finansal raporlarının incelenmesi neticesinde, payları Borsanın İkinci Ulusal Pazar' da işlem görmekte olan Şirketimizin ilişkili taraflarından ticari olmayan alacaklar tutarının Şirketimizin aktif toplamının %46' sına ulaştığı ve bu alacağın neredeyse tamamının Yönetim Kurulu Başkanımız Veysel SALİHOĞLU' ndan olduğunun anlaşıldığı belirtilmektedir. Söz konusu alacak ve bu alacağın tahsilatı konusunda Şirketimiz ile ilişkili taraf borçlu arasında yapılmış bir anlaşmanın bulunmayışı 2014/06 aylık döneme ait finansal raporlarımıza ilişkin sınırlı denetim raporunda şartlı görüşün dayanağı olarak belirtildiği ifade edilmiştir.


Şirketimizin Söz konusu alacaklarının tahsilatına ilişkin bir planı olup olmadığı, alacağın nasıl tahsil edileceği ve şartları konusundaki açıklamalarımızın KAP' ta özel durum açıklaması olarak yayınlanması hususunda gereğini rica etmiştir.


Buna...