19 / 04 / 2024

Akşemsettin Veysel Karani Tüneli

Akşemsettin Veysel Karani Tüneli

Eyüp birbiri ardına hayata geçirilen dev projelerle değerleniyor. Geçtiğimiz gün düzenlenen törenle Eyüp Akşemsettin-Veysel Karani istasyonu TBM çıkışı gerçekleşti.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da dev kentsel dönüşüm start alıyor! 6 bin 500 konut için tarihi gün!

Eyüpsultan'ın Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan 6 bin 500 konutun dönüşümü resmen başlıyor.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Kardağ İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardağ İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hatem Keleş ve Veysel Karani Karadağ tarafından kuruldu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Sancaktepe'de 30 aile tapularına kavuştu!

Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde yıllardır tapularına kavuşmayı bekleyen 30 aile mutlu sona ulaştı.

Prn Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Prn Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gürol Ceylan ve Veysel Karani Ceylan ortaklığında kuruldu.

Alibeyköy Uygulama İmar Plan Notu Değişikliği İBB Meclisi’nde onaylandı!

Eyüpsultan Alibeyköy'de saçak parseller olarak nitelendirilen, Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan, 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren yılların sorunu çözüme kavuşuyor. 

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

TOKİ Siirt Veysel Karani 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Baykan Veysel Karani projesi satışa çıkarıldı.

Akşemsettin Veysel Karani Tüneli Haberi

Akşemsettin Veysel Karani Tüneli


Eyüp birbiri ardına hayata geçirilen dev projelerle geleceğe hızlı ve emin adımlarla yürüyor. Eyüp'ün değerine değer katacak vizyon projeler arasında bulunan Kabataş - Mahmutbey Metro Hattı çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Projenin gelinen aşamasında yerin yaklaşık 60 metre altında düzenlenen bir törenle Eyüp Akşemsettin-Veysel Karani istasyonu TBM çıkışı gerçekleşti.


Törene İBB Başkanı Kadir Topbaş, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile çok sayıda belediye başkanı ve davetli katıldı.


HAT 8 İLÇEYİ BAĞLIYOR


Törende Başkan Kadir Topbaş'ın telsizden verdiği talimatla, harekete geçen TBM makinesi, kısa sürede Akşemsettin istasyonu ile Veysel Karani istasyonu arasındaki tüneli açarak, iki istasyonu birbirine bağladı. 19 istasyondan oluşan ve 8 ilçeyi birbirine bağlayan metro hattının 2018 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor.


DEV PROJELERLE BÜYÜMEMİZ DEVAM EDİYOR


Törende kısa bir konuşma yapan...